VALIKKO
21.6.2016 20:16

OUTFIT AT THE HARBOUR

Harbour
Harbour
Harbour

takki Carlings / mekko ja hattu Bik Bok / kengät ja laukku H&M

Napattiin nää kuvat viime viikolla, kun olin pikavisiitillä Jyväskylässä. Käytiin mun työillallisen jälkeen Vilman ja äidin kanssa Revossa yksillä ja siitä jatkettiin Vilman kanssa satamaan. Ystävät on kyllä niin tärkeitä, etenkin tää yks edellämainittu <3 Miten paljon se helpottaakaan, kun saat kerrottua kaiken mitä mieleen juolahtaa ja toinen on ihan samoilla linjoilla jokaisen asian suhteen. Oon niin onnellinen, että oon saanut tavata tämänkin ihanan ystävän.

Näistä kuvista tuli mun mielestä ihan kivoja. Huomioon ottaen se fakta, että napattiin nää ehkä minuutissa, sillä mulla oli akku aika finito, laturi Lahessa ja mun täytyi saada otettua vielä seuraavanakin päivänä kuvia. Hyviä kuvia tuli, akku riitti ja sain vielä seuraavanakin päivänä kuvia niin paljon kuin vain tahdoin. Tässä mun ikivanhassa kamerassa on kyllä tajuttoman hyvä akku! Peukut siitä.

Mitä mieltä te olette asusta? Aika perusasu mutta päällä supermukava.

 

Kommentit

  • Vilma

    Täykky muija ja täykky asu! <3

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.