VALIKKO
11.1.2016 10:45

PÄIVÄ TALLINNASSA

blogi1

12511342_10208316628255679_686185378_o

blogi2

Yksi kaunis lomapäivä joulun jälkeen herättiin aikaisin aamusta bussiin kohti satamaa ja Tallinnaa. Saatiin naurettavan halvalla päiväristeilymatka kuljetuksineen, joten olihan se pakko lähteä pikavisiitille Viroon. Matka maksoi 10 euroa per henki, enhän mä pääsis tolla hinnalla kun just ja just junalla Lahesta Mäntsälään? Kummallista.

Kyseinen maanantaipäivä oli todella kaunis, pieni pakkanen ja aurinko teki kyllä pitkästä aikaa tosi hyvää. Kierreltiin pitkin vanhaa kaupunkia sekä joulutoria ja päädyttiin myös koluamaan perus vaateliikkeetkin tuttuun tapaan läpi. Pari tosi kivaa juttua lähtikin mukaan, mukaanlukien Macin uus lempparihuulipuna, jonka esittelinkin jo tässä postauksessa. Kivaa vaihtelua arkeen käydä Tallinnassa tai Tukholmassa, matka ei loppupelissä oo kovin pitkä ja pääsee hetkeksi pakoon tätä tuttuakin tutumpaa Suomea.

Kommentit

 • Anniina

  höh, mekin suunniteltiin lomalla minireissua tallinnaan, mutta ei löydetty enää sopivaa. tarjolla oli vaan 22h-risteilyjä tai kalliita monen päivän reissuja. oltiin varmaan liian myöhään liikenteessä. mistä ostitte matkan? mä en oo ikinä käynyt tallinnassa ja se on ollut suunnitteilla varmaan viimeiset viisi vuotta 😀

   0
  • Laura

   Tää meijän matka oli Lehtimäen! Meille tuli joku sähköpostimainos tosta tarjouksesta ja sitten etittiin kyseisiä matkoja sieltä nettisivuilta varmaan 15min.. 😀 Noi halvat reissut on usein aika jemmassa siellä sivuilla, täytyy vaan klikkailla eri kohtia.

   Me ollaan käyty tosi usein Tallinnassa, varmaan siitä syystä kun tuolta Lahesta on niin helppo sinne matkustaa. Suosittelen kyllä, se on tosi kiva kaupunki! 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.