VALIKKO
18.3.2016 20:20

PANDORA X TIMANTTISET VEHMAS

Kaupallinen yhteistyö: Timanttiset

Jyväskylän keskustassa on tänä viikonloppuna paljon menoa ja meininkiä, sillä täällä vietetään keväänavajaisia. Useissa liikkeissä on tarjouksia ja muun muassa Kauppakadulla ja Toivolan Vanhalla Pihalla on erilaisia kojuja. Kannattaa käydä kurkkaamassa kun nyt lauantaiksikin on luvattu ihanaa säätä!

Pääsin tänään tutustumaan Jyväskylän keskustan Timanttisilla tanskalaiseen Pandora-merkkiin ja sen tuotteisiin. Ihana Taru kertoi minulle Pandorasta yrityksenä ja sen upeista koruista.

Timanttiset

Pandoran varmaankin tunnetuimmat korut ovat Moments-malliston helat, joita voi lisätä niin rannekoruun, kaulakoruun kuin korvakoruihinkin. Korut ovat todella monikäyttöisiä ja vaihdellessa omia heloja saa helposti luotua itselleen näppärästi ”uusia” koruja. Mulla itselläni on useampi hela ja tykkään vaihdella niitä rannekoruun oman mieleni ja tietysti asuni mukaan.

Pohjoismaissa on noin 700 erilaista helaa, yhteensä heloja on kuitenkin reilusti yli tuhat ja tästä syystä niitä voi kerätä vaikka matkamuistoiksi eri maista. Muun muassa Amerikasta löytyy paljon erilaisia Disney-henkisiä heloja. Helojen erilaisuuden vuoksi ne käyvät niin lapsille kuin aikuisillekin ja jokainen voi koota itselleen mieluisat helat yhteen omiksi symboleikseen. Korut ja helat ovatkin mielestäni hyviä lahjaideoita, sillä ne ovat niin monikäyttöisiä ja heloja voi tosiaan yhdistellä itse miten tahtoo. Eikä varmasti haittaa vaikka omistaisitkin useamman samanlaisen helan, ne sopivat kyllä samaankin koruun tai voit käyttää toista ranne- ja toista kaulakorussa. Pandoran nettisivuilla lahjanhankinnasta on tehty erittäin helppoa. Lahjavalitsimen kautta saat rajattua koruja yksilökohtaisesti sekä voit lähettää itse kokoamasi toivelistan vaikka puolisollesi helpoittaaksesi hänen lahjanetsintää.

Pandora
Pandora

Pandoralla on omat tehtaat Bangkokissa, jossa käsityöperinne on kulttuurissa vahva. Kaikki korut on käsin viimeistelty ja niiden kivet on istutettu käsin. Tästä johtuen samanlaiset korut eivät välttämättä olekaan täysin samanlaisia, vaan jokaisesta löytyy varmasti omat eronsa, jos niitä tarkasti tutkii. Pohjoismaissa myytävät helat ovat pääosin hopeaa tai 14 karaatin kultaa. Helyissä käytettävä lasi on uniikkia Murano-lasia, joka saadaan Muranon saarelta Italiasta.

Pandora
Pandora
korut5

Pandora on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa ja he löytyvätkin kaikista oleellisista kanavista. Heillä on myös oma kätevä mobiilisovellus (PANDORA), josta löytyy rutkasti inspiraatiota. Kannattaa käydä kurkkaamassa!

FACEBOOK Pandora
INSTAGRAM @theofficialpandora
YOUTUBE TheOfficialPandora
PINTEREST Pandora
SNAPCHAT PANDORAofficial

Vantaan Jumbossa on Pandoran oma konseptimyymälä mutta muuten heillä on osastoja korukauppojen yhteydessä. Jyväskylän uuteen Seppälän Prisman Timanttisiin tulee myös Pandoran osasto ja 28.4. kannattaa käydä myös Seppälässä tutustumassa, kun Pandora on heillä esillä.

Olkaahan muuten kuulolla lähipäivinä, sillä saatettiin Timanttiset Vehmaan kanssa keksiä teille myös jotain todella siistiä! Kuullaan siis pian 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.