VALIKKO
13.6.2016 09:00

PERJANTAI HELSINGISSÄ

Päivä Helsingissä
Päivä Helsingissä

Viime perjantaina hyppäsin junaan ja suuntasin pitkästä aikaa Helsinkiin. Ollaan yritetty sumplia vanhojen työkavereiden kanssa treffejä jo jonkin aikaa mutta aikataulut ei vaan kaikkien kesken sovi yhteen. Päätettiin siis nähdä Annikan kanssa kahdestaan ja mä matkasin Helsinkiin, kun meillä kummallakin oli vapaapäivä.

Käytiin lounaalla Konnichiwassa ja ai että oli hyvää! Suosittelen käymään tuolla, jos Helsingissä päin pyöritte. Me itse asiassa pyörittiin sieltä lähtiessämme aika äkkiä Annikan kämpille vatsojen turvotusta laskemaan. Miksei buffetissa koskaan osaa syödä just vaan sen vertaa mitä tarttis? Miks sitä aina vaan hakee lisää?

Nuorempana kävin Helsingissä lähes joka viikko, mutta nyt en edes muista milloin viimeksi. Varmaan pikkujoulujen aikaan ja siitäkin on jo puoli vuotta. Täytyis ottaa tavaksi tehdä tollasia pikkuretkiä ja vaikka tutustua just eri ruokapaikkoihin. Tonnekaan raflaan en olis osannut suunnata ellei Annika olis sitä ehdottanut.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.