VALIKKO
2.3.2016 09:20

PILKKIREISSU

Pilkkireissu
Pilkkireissu
Pilkkireissu
Pilkkireissu
Pilkkireissu
Pilkkireissu

Täällä vietellään hiihtolomaa ja mä lähdin viime viikonloppuna tänne ”etelään”. On ollu tosi kauniita päiviä ja eilen käytiinkin pilkkimässä tossa järvellä. Nää kuvat on otettu auringonlaskun aikaan, vähän aiemmin olis saanut paljon nätimpiä kuvia. Koko päivän järvelle paisto aurinko ja se oli täynnä pilkkijöitä, hiihtäjiä ja ihan vaan lenkkeilijöitä.

Mulla on paljon muistoja tästä järveltä lapsuudesta, useat perheen pilkkikisat, ärsyttävät hiihtolenkit järven ympäri ja itse auratut luistinradat. Monena talvena isä jopa rakensi meille oman liukumäen, joka meni pihan poikki ja loppui järvelle hienoon ”nousuun”. Oon kyllä onnellinen, että ollaan asuttu näin hienolla paikalla koko mun lapsuus. Tänään aion päästä yli tosta yhdestä lapsuuden hirvityksestä (=hiihtolenkki järvellä) ja kaivaa sukset monen talven tauon jälkeen varastosta ja suunnata hiihtämään! Onhan tää kuitenkin hiihtoloma.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.