VALIKKO
20.9.2016 11:24

PITKÄ VIIKONLOPPU

Aina ennen sitä on toivonut, että kumpa koulua ja töitä olis vaan muutama päivä viikossa ja vuorostaan vapaapäiviä enemmän. Tällä hetkellä mulla on koulua tiistaina ja keskiviikkona vain pari hassua tuntia ja töitä seuraavan kerran ens viikon sunnuntaina. Sen voin vannoa, että ei tää nyt ihan herkkua kuitenkaan oo. Tuntuu, ettei mitään saa aikaseksi ja laiskistuu vaan entisestään!

02

Viime ”pidennetty viikonloppu” oli enemmän kuin jees. Torstaina kävästiin Londonissa kolmioissa, perjantaina kerättiin voimia ja lauantaina suunnattiin Himokselle meidän alueen työntekijöiden kanssa. Meillä oli hauska ilta ja tosi hyvä porukka kasassa, kuten yleensäkin. Nää saatto olla mun vikat Carlings pippalot ja vähän kyllä haikeus iskee.. Jos mä tulisinkin silti vielä tulevaisuudessakin illanistujaisiin messiin tapaamaan kaikkia..? Oisko se okei?

Täytyy kyllä olla kiitollinen siitä, että on päässyt näin huikeaan työhön ja työporukkaan. Se ei oo kyllä itsestäänselvyys <3

01

Ps. Beauty Pop Upin arvonnan voittajat on muuten nyt arvottu, ja he ovat Milla ja Salli. Laitan teille tän päivän aikana sähköpostia, joten olkaahan kuulolla!

Kuvat: Marianne Saarinen

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.