VALIKKO
14.6.2016 09:00

RIPPED JEANS

04
12
01
14
06
08
05

paita Ivyrevel / farkut ja takki Bik Bok / kengät H&M

Helsingin reissun rentoa asua, olkaattes hyvät. Nää kuvat nappastiin Annikan kameralla ja näiden kuvien laatu verrattuna mun kameralla otettuihin on huomattava. Tietenkin asetukset on erilailla mutta ihan myös kuvien laadussa on suuri ero. Musta ois ihana käydä jossain kunnon opetuksessa, missä kerrottais eri kameroiden ja objektiivien eroja, opittais kuvanmuokkauksen ja miksei myös ihan valokuvauksen saloja. Jos siellä on joku vapaaehtoinen mua kunnolla näissä asioissa valaisemaan ja jelppimään niin pistäppä kuule viestiä! En malta oottaa, että koulu alkaa ja pääsen niille kauan odottamilleni kursseille, joissa luultavasti viimeistään opin enemmän muun muassa juurikin noista edellä mainitsemistani asioista.

Huomaatteko te näissä kuvissa jotain eroa aiempiin? Muokkaus on edelleen mun käsialaa ja se ei oo edelleenkään niin nättiä kuin haluaisin sen olevan mutta nää kuvat on mun mielestä muuten tosi kivat.

Kuvat Annika Ollila

Kommentit

 • Anniina

  Arvasin heti että nää on Annikan ottamia, kun oon lukenut pitkään hänen blogia ja muistin, että olitte treffanneet 😀 Mutta ei sun kuvissa mitään vikaa oo. Itsekin haluaisin osata kuvata paremmin ja ehkä varsinkin muokata paremmin. Ei mulla oo tällä hetkellä mitään muokkausohjelmaakaan, pitäis satsata.

   0
  • Laura

   Kiitos! 🙂 Joo toi muokkauskin vaikuttaa paljon, ite haluaisin Lightroomin käyttöön mut se on vaan niin pirun hintava.. 😀

    0
 • Essi

  Tosi kivoja kuvia 🙂 Ja huomaa kyllä että eri kameralla otettu! Ei sunkaan kuvat kyllä oo ollu aiemmin yhtään huonoja. Sulla on tosi ihana ja jotenkin piristävä blogi :)<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.