VALIKKO
28.4.2016 21:27

SE HUONOMPI PÄIVÄ

denim

Tänään on ollu vähän huonompi päivä ja nopeimmat kerkee kurkata Snapchatista (@lardagi) vähän mun fiiliksiä. Tuun varmaan kertomaan niistä vielä kunnolla tänne bloginkin puolelle joku päivä.

Otto lähti luokan kanssa mökille ja mä oon nyt kotona oikeestaan vaan tuhlannu aikaa turhiin juttuihin. Annoin kyllä itelleni luvan vähän laiskotella ja kävinkin hakemassa kaveriks naapurista Tallinna-kaupasta mun lempiherkkuja. Cokiksen, ruissipsien ja parmesan-makkaroiden avulla oon selvinny tästä vähän rankemmastakin päivästä! Huomenna on tosiaan mun synttärit ja lauantaina vietetään niitä ja samalla Vappua täällä meillä. Vähän jänskättää miten tullaan mahtumaan tähän pieneen kämppään mutta sopu sijaa antaa, eikö vaan.

Mulla on jemmassa aika paljon materiaalia ja yritänkin nyt saada itseäni niskasta kiinni ja saada tänne julkaistua niitä. On ollut paljon mietittävää mutta eiköhän tää tästä. Kuullaan siis mahdollisimman pian!!<3

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.