VALIKKO
7.9.2016 09:00

SEURAA MUA

En oo tainnut tänne ennen mainita kunnolla, missä kaikkialla mua ja mun blogia voi seurailla. Pääosinhan ne kyllä näkyvätkin tuossa oikealla info-boksissa, mutta laitan tähän alle jokaisen kanavan, josta mut (ja mun blogin) löytää.

 

F A C E B O O K ( Laura Adalmiina )

Mun blogilla on oma Facebook-sivu, johon jaan aina jokaisen postauksen. Itse koen tän kanavan näppärimmäksi blogien seuraamisen kannalta. Facebookkia tulee muutenkin selattua päivittäin niin siellä muiden uutisten joukossa näkyy myös lukemieni blogien uudet päivitykset!

facebook

B L O G L O V I N ’ ( Laura Adalmiina )

Blogia voi tosiaan seurata myös Bloglovinissa, ja se onkin mun uusin ”aluevaltaus”, haha. En tiedä kuinka monet tota kanavaa käyttää, mutta lisäsin sinne tämän oman blogini nyt joka tapauksessa!

bloglovin

JKL-BLOGIT ( Facebook & Instagram )

Mun blogi löytyy nykyään myös JKL-BLOGIT listoilta. Heillä on Facebook sekä Instagram kanavat käytössä, joihin päivitellään Jyväskylän ja Keski-Suomen bloggaajien postauksia.

JKL_blogit_facebook_banner_8_2015

I N S T A G R A M ( lauraeerola )

Instagramia päivitän säännöllisen epäsäännöllisesti. Ennen heitin sinne varmaan kuvan per päivä mutta nykyään tulee päiviteltyä vähän harvemmin, kun on Snapchatkin olemassa. Onhan tonne mun tilille kertynyt joka tapauksessa jo huima reilut 1000 kuvaa!

Näyttökuva 2016-09-06 kello 20.02.48

S N A P C H A T ( lardagi )

Snapchat on mulla ehkä aktiivisimmin käytössä, (varsinkin baari- & keikkailtoina, josta kuulenkin kavereilta aina kuittailuja.. :-D) joten sieltä löydätte mun arkipäivisiä höpötyksiä ja kuvia jne. Sieltä löytyy ne meikittömät naamat ja ei-niin-siistityt kuvat (ja puheet..).

Snapchat

Käykää ihmeessä seurailemassa mua, jos haluatte pysyä ajan tasalla mun päivityksistä ja hömpötyksistä!

Laittakaahan hei mulle myös kommenttia, jos sulla on oma blogi tai kiinnostava Snapchat-tili, jos saisin lisää seurattavaa! <3

Kommentit

 • Jani-75

  Moikka Laura.kun olet vaateliikkeen myyjä niin vieläkö tänä syksynä nahka on in?

   0
  • Laura

   No moikka Jani! Nahka on aina in 😉 Tietenkin hyvän maun rajoissa. Mutta esimerkiksi nahkatakki ja nahkakengät menee kyllä helposti vuodesta toiseen!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.