VALIKKO
15.9.2016 13:20

STREET FOOD WEEKEND

Viime viikonloppuna Jyväskylän kauppakadulla oli taas katuruokakojuja, joista käytiin nappaamassa itseasiassa niin perjantaina kuin lauantainakin päivän ruoat. Viime syksynä testattiin hampparit, joten nyt päätettiin maistaa jotain muuta.

05
03

Oon himoinnut kunnon kanagyrospitaa jo kauan, sitä kun ei tahdo saada täältä Suomesta sellaisena Kreikka-versiona (nim. ranut kuuluu pitaleivän väliin!!). Luin tota esitelehtistä ja Big Fat Greek Gyros -kojun pitaleivän täytteenä oli mitäpäs muuta kuin niitä ranskalaisia. Pojat oli edellisenä päivänä nauranut mulle, kun kysyin ravintolassa tuleeko annoksessa pitaleivän väliin ranskalaiset. Voitte arvata, kuka naljaili sitten perjantaina.

Toi naljailu tais kaatua omaan nilkkaan, kun sain kunnian pitää ”Olen viimeinen asiakas, kiitos!” -kylttiä koko jonotusajan. Jonotus kävi siis periaatteessa duunista, kun täytyi jokaiselle meidän taakse tulevalle kertoa, ettei jonoon enään oteta uusia asiakkaita. Onneksi ruoka oli sen verran hyvää, että oli ton kyltteilyn arvoista!

04

Lauantaina olin päivän töissä ja illaksi oltiin saatu kutsu Ansa-musikaalin ensi-iltaan, (joka oli mun mielestä käymisen arvoinen!) joten siinä välissä piti saada nopeasti jotain ruokaa napaan. Hain Fisu & Ranet -kojusta mukaan annokset, jotka oli myös muuten älyttömän hyvät!

01

Mun täytyy sanoa vielä sananen tästä mun kenkävalinnasta.. En siis koe syyssäällä sandaalien käytön olevan jotenkin siistiä, mutta perjantaina kolautin mun varpaan kotona jakkaraan niin kovaan, että taisin saada siihen jonkunlaisen hiusmurtuman aikaseksi. Mitkään muut kengät ei siis mennyt jalkaan varpaan ollessa niin turvonnut ja kipeä, joten Birkenstockit oli mun ainoo vaihtoehto. Lauantaina talsin töissä noissa samoissa lipottimissa ja Jenni saattoi ehkä päästää mulle niistä naurun tai kaks. Luojan kiitos lauantai iltana sain yhdet ballerinat mahtumaan jalkaan, sillä teatteriin en noilla olis kehdannut mistään hinnasta lähteä!

Varvas on nyt ihan ok, ei oo kipeä eikä enään musta (alkuviikosta koko varvas oli yksi iso mustelma). Varvas toimii eikä oo missään oudossa kulmassa, en siis mennyt käymään päivystyksessä tai muutenkaan lääkärissä.

Kiitos muuten teille monille huolehtijoille, jotka laittelitte mulle tsemppi- ja neuvosnäppejä (@lardagi) mun varvaspäivitysromaanin jälkeen!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.