VALIKKO
20.3.2016 21:08

SUNLIGHT

Aurinko

Käytiin yhtenä iltapäivänä Ninnin kanssa kuvailemassa ja tää oli se ”no otetaan vielä yks”-kuva. Kuitenkin mun mielestä tästä kuvasta tuli tosi hieno ja se pääseekin nyt teidänkin silmien eteen. En malta oottaa, että lumet sulaa ja lämpötilat nousee ja pääsee kunnolla ajan kanssa kuvailemaan tonne ulos. Nyt on vielä pitänyt tyytyä niihin pikakuvauksiin, joiden aikana näpit kerkeää kuitenkin jäätyä.

Tänään koko päivä kuvattiin Vilman kanssa yhtä enkun tehtävää, kun ei meinannu sitten millään onnistua. Kuuden aikaan saatiin se viiden minuutin keskusteluvideo purkkiin ja tuskailtiin monta tuntia kun ei meinattu sitä saada puhelimesta palautuskansioon. Kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin, saatiin se video palautettua ja tein sen kunniaks meille vohveleita. Nyt loppuilta kuluukin varmaan tässä sohvan pohjalla vatsaa pidellen, kun piti taas syödä yks vohveli liikaa. Kuullaan huomenissa lisää!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.