VALIKKO
15.7.2016 12:18

SUOMIPOP DAY 1

Kaupallinen yhteistyö: N.C.D. Production

Oon sanaton. Eilinen oli ihan huikea päivä Suomipop festivaalilla! Körryyttelin Lahdesta Jyväskylään, treffasin Vilman ja suunnattiin Lutakonaukiolle.

Mun odotukset palkittiin ja Chisun keikka (odotin tätä eniten koko festarilta!) oli todella hyvä! Olisin voinut heti perään kuunnella samanlaisen setin uudestaan. Se nainen on kyllä I-H-A-N-A! Vaikka niinhän toi Ana Tudekin on..

Suomipop
Suomipop
Suomipop
Suomipop
Suomipop
Suomipop
Suomipop

Festarialue oli mukava ja mun mielestä järkevästi rakennettu. Vessoja oli aika paljon kävijämäärään nähden ja mun mielestä se oli ainakin huippujuttu! Yleensä festareilla voi mennä suuri osa keikoistakin ohi, kun täytyy jonottaa vuoroaan bajamajaan.

Hyvät fiilikset jäi eilisestä ja hyvin mielin suunnataan taas tänään kuuntelemaan mm. Sannia. Huomenna onkin sitten vuorossa JVG, Elastinen ja Cheek!

Kommentit

 • Jenna Hokkanen

  Upeita kuvia! 🙂 mistä toi sun kaulakoru on?

   0
  • Laura

   Kiitos! Kaulakoru on Bik Bokista ja se meni itseasiassa aleen, joten en osaa sanoa onko niitä enää jäljellä.. Lahden liikkeessä on ainakin vielä noita samoja ruskeina 🙂

    0
 • Marjo Peel

  Voih, ollappa Jyvässeudulla tänä viikonloppuna. 🙂 tosi mukavia muistoja suomipoppareilta vuosien takaa… Nauttikaahan ketkä pääsette paikalle!

   0
  • Laura

   Kiitos! Oli kyllä huikeat festarit 🙂 Kiva, että sullakin on hyviä muistoja kyseisiltä festareilta!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.