VALIKKO
12.4.2016 09:30

TEELEIDI

On ihanaa päästä uuteen kaupunkiin ja löytää sen omia ”salaisuuksia”. Kaikki kahvilat, ravintolat ja pikkuputiikit, joita ei ulkopaikkakuntalainen huomaa vaan ne täytyy tietää. Ninni vei mut yks päivä Lutakkoon Teeleidiin ja ihastuin paikkaan täysin. Yksi niistä paikoista, joihin tuskin olisin edes eksynyt ilman jyväskyläläisen vinkkiä.
Teeleidi
Teeleidi
Teeleidi
Teeleidi

Teeleidi on siis kahvila, joka on painottunut teen ja lisukkeiden tarjoiluun. Ihana vanha omakotitalo, johon rakennettu kahvila on tosi mukava ja symppis. Teen saa valita itse eri vaihtoehtoja tuoksuttelemalla ja niitä tutkimalla. Ihana sijainti, ihana konsepti, ihana henkilöstö ja herkulliset sekä mun mielestä hyvin edulliset tuotteet. Suosittelen teitä Teeleidissä käymään, jos ette ole sitä vielä tehneet tai vaikka olisittekin. Mä nimittäin ainakin tuun suuntaamaan sinne vielä useamman kerran!

Kommentit

 • Hanna Laine

  Tää ei nyt liity Teeleidiin (joka on tuttu, mutta en ole siellä käynyt koska teestä en niin välitä), mutta tosi kaunis toi sun fontti blogin bannerissa!

   0
  • Laura

   Kiitos paljon! 🙂 Se olikin vaivan takana kun Photoshopilla yritettiin sitä muokata ja sieltä ei löytynyt melkeen mitään niistä fonteista, jotka olisin halunnut. Toi onneks löyty ja mustakin se on tosi nätti!

    0
 • Marjo Peel

  Käyn Jyväskylässä vain turistina ja taisi olla tammikuu, kun vein ystäväni tutustumaan Teeleidiin :-). Aivan ihastuttava paikka ja mukavalla tavalla erilainen kävelykatuun verrattuna….

   0
  • Laura

   Toi on kyllä sellanen paikka, johon itekin tuun viemään Jyväskylässä vierailevia tuttuja! 🙂

    0
 • Ex-lutakkolainen

  Teeleidi on kieltämättä yksi Jyväskylän helmistä! Aivan ihana miljöö ja todella laaja valikoima teelajikkeita myös kotiin ostettavaksi. Oma lempparitee on Chai latte – taivaallisen makuista ja tuoksuista 🙂

   0
  • Laura

   Voi Chai Latte, mä rakastan sitä teenä ja ”kahvina”! Pitääpä maistaa sitä ens kerralla! 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.