VALIKKO
23.11.2016 13:00

THE INCREDIBLE FACE MASK

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

MayBeauty

MayBeautylta oltiin muhun syksyllä yhteydessä ja he halusivat lähettää mulle testiin The Incredible Face Mask -kasvonaamioita. Jo pitkän aikaa mun on pitänyt saada itseäni niskasta kiinni ja varata aika kunnon kasvohoitoon, joten tää tuli erittäin tarpeeseen.

03

Ylemmässä kuvassa on mun kasvot puhtaana ennen kasvonaamion levitystä. Mustapäät on mun pahin iho-ongelma ja muita näppyjä ilmestyy vain, jos laiminlyön meikin- ja kasvojenpesua. Tämä Face mask lupaa poistaa juurikin mustapäitä sekä muun muassa ylimääräistä rasvaa iholta. Vaikka kasvot olisivatkin jo valmiiksi hyvässä kunnossa, niin näillä naamioilla saa varmasti freesattua siitä kirkkaamman ja tietenkin puhtaamman!

the incredible face mask

Naamioiden mukana tuli sivellin, jonka avulla levitän naamion kasvoilleni. Naamio levittyy kasvoille näppärästi, mutta kannattaa välttää menemistä liian lähelle hiusrajaa sekä kulmakarvoja.  Naamion annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia ja itse annankin naamion vaikuttaa niin kauan, että se on kauttaaltaan kuivunut. Naamio lähtee pois kuorimalla se kasvoilta rauhallisesti ja loput rippeet saa helposti pois veden avulla. Ensimmäisellä kerralla levitin naamion koko kasvoilleni, kuten kuvasta näkee. Sen jälkeen olen levittänyt sitä vain otsa-nenä-posket-leuka -alueelle, eli niihin kohtiin, joissa mulla on epäpuhtauksia.

05

Joka kerralla naamiota käyttäessäni, oon huomannut sitä poistaessa, että kyllä siihen vaan jää kuollutta ihoa. Ensimmäisellä kerralla enemmän, mutta jokaisella kerralla ainakin jonkun verran. Oon ollut tyytyväinen tän naamion tehoon ja oonkin pyrkinyt käyttämään sitä säännöllisesti.

Miten naamio on mun käytössä sitten toiminut? Niin kuin jo sanoinkin, naamion mukana on irronnut epäpuhtauksia ja kuollutta ihoa, joten siis sanomattakin varmaan selvää, että aikas hyvin. Mulla on kuitenkin ollut mustapäitä monia vuosia ja uskon että ne on niin syviä, ettei ne liian helpolla tahdo lähteä pois. Kuitenkin oon huomannut niiden nyt pienentyneen ja mielestäni jopa vähentyneen! Alla oleva kuva on otettu ensimmäisen käytön jälkeen naamion poistettuani.

04

Pienenä vinkkivitosena sanoisin vielä sen, kun tällä naamiolla saa tosiaan puhdistettua kasvot perusteellisesti, niin uskoisin, että se soveltuu paremmin kuin hyvin rusketuksen pohjalle. Eli esimerkiksi ennen joululomien ulkomaanreissuja kasvot voisi puhdistaa tällä naamiolla ja rusketus varmasti tarttuisi paremmin! Itse ajattelin ainakin testata tätä kikkaa valmistautuessani ensi vuoden reissuihin.

Nyt se huikein osuus teidän kannalta! Nimittäin te lukijat saatte huikean 30% alennuksen MayBeautyn verkkokaupasta käyttämällä koodia adalmask.

Tästä (klik) linkistä pääsette suoraan verkkokauppaan ja saatte automaattisesti ostoksistanne tuon 30% alennuskoodin.

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.