VALIKKO
4.7.2016 09:00

TYÖKAVERI SANOI ITSENSÄ IRTI

Opiskelua avoimessa

… Eli siis mun läppäri. Yritin käynnistää sitä perjantai aamuna muttei mitään tapahtunut. Ajattelin akun olevan loppu ja laitoin laturin kiinni koneeseen, muttei laturi reagoinut lainkaan. Laittelin parille kaverille viestit, jos saisin lainaksi laturia, kun omassa näyttäis olevan jotain vikaa. Milla toi mulle töihin oman laturinsa ja kun pääsin töistä kotiin niin laitoin laturin kiinni koneeseen. Mitään ei tapahtunut. Voin sanoa, etten tiedä millon viimeks olisi ketuttanut niin paljon. Vika ei siis ollutkaan laturissa vaan ilmeisesti itse koneessa..

Ajattelin viedä koneen nyt tänään Apple-kauppaan, jossa he kuulemma pystyvät lukemaan koneesta mikä siinä on vikana. Toivotaan nyt että saisin tän koneen toimimaan ja vieläpä hyvään hintaan. Tällä hetkellä ei nimittäin olis yhtään ylimäärästä rahaa uuteen koneeseen…

Kummalisinta on se, ettei kone antanut oikeastaan mitään hajoamisen merkkejä. Muisti siinä saattaa olla aika täynnä, mutta akku on ainakin hyvässä kunnossa. En tiedä mikä siihen tuli, toivotaan että selviäisi tänään!

Kommentit

 • Jenni

  Voi ei, tiedän tunteen! Omasta edellisestä ”välirikosta” onneksi on jo aikaa (koputan puuta), mutta kyllä tuli aika yksinäinen olo tuolloin. Huollossa saivat tiedostot pelastettua, mutta kone kyllä oli ihan kaput. Miten sulle tämän kanssa kävi, tuliko kallis lasku vai hautajaiset?

   0
  • Laura

   No tässähän kävi siis niin, että vein sen Apple Storeen. Myyjä sanoi vievänsä koneen huoltoon mutta tarkisti ensin ja laittoi läppärin laturiin. Se alkoi heti ladata ja kone käynnistyi?? Testattiin mun laturia ja hyvin pelitti. Samoin kotona. En tiedä oliko se vain loukkaantunut mulle jostain.. Nyt ollaan taas hyvissä väleissä! Ei tullut meille hautajaisia mutta otan osaa kuitenkin sun suruun!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.