VALIKKO
13.9.2016 08:00

SAIN UNELMIENI DUUNIPAIKAN

Mitäpä sitä muuta toteamaan. Oon tällä hetkellä niin onnellinen, etten osaa edes sanoin kuvailla! Vuos sitten en olisi kuvitellutkaan vaihtavani nykyisestä työpaikasta muualle. Kuitenkin siitä saakka, kun kuulin tän ketjun tulevasta Suomen (ja vieläpä Jyväskylän) valloituksesta, oli mun tavoitteena napata sieltä mulle paikka.

10
01
07
04

Oon ollut parin viikon takaisesta puhelusta saakka yhtä hymyä koko tyttö, kun vain ajattelen tätä asiaa. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että palaset vaan loksahtaa kohdalleen ja kaikki tapahtuneet jutut on tapahtunut siks, että nää uudet ihanat asiat pääsee tapahtumaan. Tiedättekö sen tunteen? Mä tiedän ainakin nyt.

Vaatemyyjän työt jatkuu, tällä kertaa tosiaan Suomeen vasta avattavassa ketjussa. Tuntuu hyvältä päästä eteenpäin työssä, josta vaan yksinkertaisesti nauttii niin paljon.

Meille on tulossa ihan huippu duuniporukka ja ei oo enää montaa viikkoa, kun suunnataan meidän ja Suomen muiden tiimien kanssa Helsinkiin koulutuspäiville. Sen jälkeen alkaa varmasti rankka pätkä myymälän rakentamisen kanssa, mutta uskon, että tällä porukalla siitäkin tulee vaan aivan älyttömän hauskaa.

08
02
09
06
05
11

paita Carlings / farkut Levi’s / lippis River Island / kengät Vagabond

Kuvat: Marianne Saarinen

Kommentit

 • Marianne / STAY FRESH

  Oon niin ilonen sun puolesta, ihan huippua!! 🙂 Ja että mä tykkään tästä asusta sulla, aivan ihana ja saatiin kyllä tosi kivoja kuvia aikasekskin! <3

   0
  • Laura

   Kiitos Marianne!!<3 No siis saatiin niin paljon upeita kuvia, että oli pakko laittaa tähän postaukseenkin useampi kuin yleensä 😀

    0
 • Nimetön EssieL

  Onnea uudesta työpaikasta! 🙂 Kauniita kuvia <3

   0
 • Milky Oolong

  Sun uudessa työpaikassa kuulostaa upealta se, että pääset olemaan mukana alusta asti jopa uuden myymälän suunnittelussa! Onnea siitä!

   0
  • Laura

   Kiitos! Siitä mäkin oon tosi onnellinen 🙂

    0
 • Minna Keto

  Mahtavaa, varmasti hienoa päästä aloittamaan porukalla jotain täysin alusta ja seuraamaan sen kasvua. 🙂 Tsemppiä siis tulevaan!

   0
  • Laura

   Kiitos paljon, Minna! 🙂 Sitä mä odotan kyllä innolla!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.