VALIKKO
10.10.2016 08:00

UUDEN ALKU

Tästä se nyt alkaa. En voi sanoa, että vain uusi duuni, sillä koulutuspäivien jälkeen on täysin sellanen fiilis, että tää on kokonaan elämäntyyli. Haluun antaa täyden keskittymiseni tähän työhön, sillä oon jo tähän mennessä saanut sitä kautta niin paljon hyvää.

Tänään me suunnataan ensimmäistä kertaa meidän myymälään, jonka rakenteet on viime viikolla remontoitu valmiiksi. Meillä on kymmenen päivää aikaa saada myymälä kuntoon ja 20. päivä aukeaa meidän sekä 8 muun tiimin Volt-myymälät.

volt

Nyt on tosiaan takana parit lähes 12 tunnin yöunet ton meidän Helsingin reissun jälkeen. Siinä vaiheessa kun kolmen yön unisaldo näyttää nippanappa kymmentä tuntia, alkaa vähän silmäluomet painamaan ja juttujen taso laskemaan (vaiko sittenkin nousemaan?). Meidän koulutusaikataulu oli tosi tiivis eikä niiden päivien aikana kerennyt oikein muuta tehdä kuin keskittyä presentaatioihin ja olla sosiaalinen.

Mitähän mä oikeen osaisin teille noista päivistä sanoa. Musta valehtelematta tuntuu siltä, että mulla oli tähänastisen elämäni parhaimmat kaksi päivää. Opin niin paljon uutta meidän uudesta työpaikasta ja siellä myytävistä brändeistä sekä heidän tuotteistaan sekä ihan myös tästä alasta. Päästiin keskustelemaan ihan älyttömän huikeiden ja taitavien ihmisten kanssa. Tää on yks tällänen kokemus, minkä oikeasti ymmärtää vaan ne, ketkä sen on kokenut.

volt2

Toi oli mulle niin iso juttu. Kuinka usein esimerkiksi istut illallispöydässä sun duunipaikan toimitusjohtajan kanssa ja harjoittelette solmion sitomista teidän pääsuunnittelijan kanssa? Kuinka usein tutustut suosittujen brändien edustajiin ja heidän edustamiin tuotteisiin perusteellisesti? Kuinka usein pääset rakentamaan markkinoille jotain ennennäkemätöntä? Et luultavasti kovin usein.

Oon niin kiitollinen, että just mut valittiin tähän työhön ja pääsen tuomaan tässä porukassa Suomeen ihan huikeen uuden vaateketjun.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.