VALIKKO
15.4.2018 23:17

VIIKONLOPPU ETELÄSSÄ

Mulla oli tällä viikolla vaan alkuviikosta töitä, joten torstaina hyppäsin kaverin kyytiin ja lähdin Lahteen loppuviikoks.

Perjantaina Vilma tuli tänne etelään perässä ja lähdettiin mun siskon ja äidin kanssa Helsinkiin katsomaan yhtä asuntoa. Se asunto oli jo ennakkotietojen perusteella tosi lupaava, mutta sen kämpän nähtyämme tiedettiin, että haluttais siitä meille uusi koti. Hyvät kulkuyhteydet, tosi tilava asunto ja vieläpä hyvin meijän budjetissa! Fiilisteltiin sitä kämppää koko ilta ja päätettiin kruunata se hyvä fiilis vielä Hello! Burgerin hamppareilla.

01

Lauantaina lähdettiin Even kanssa käymään Inspiration Awardseissa Kattilahallilla. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja oli niin ihana kevätfiilis! Ilta oli tosi kiva ja jatkettiin vielä Lahden yöhön gaalan jälkeen. Palaan myöhemmin vielä lisää näihin gaalaillan tunnelmiin!

Nyt sunnuntai on ollut tosi rento, heräsin siskon kämpältä pitkien yöunien jälkeen ja lähdettiin porukalla lounaalle äidin luo. Nukuttiin päikkäreitä, kävin äsken vielä saunassa ja nyt oon jo sängyssä silmät ristissä käymässä ihan just nukkumaan. Aamulla hyppään Onnibussin kyytiin ja palaan takasin arkeen Jyväskylään.

Kommentit

 • Elli Leppiniemi

  Oi säkin olit gaalassa! Ois ollut kiva törmätä, koska haluaisin ehdottomasti tavata muita stoorilaisia 🙂 Ensi kerralla sitten!

   1
  • Laura

   Joo kyllä vain! 🙂 No hitsi, toivottavasti törmätään tosiaan ens kerralla!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.