VALIKKO
18.1.2016 10:00

VUOSI 2015

Poistelin puhelimesta turhia kuvia ja samalla tuli käytyä läpi paljon viime vuoden muistoja. Ajattelin nyt kerätä niitä jonkin verran tähän yhteen.työkollaasi

Ensimmäisena aloitetaankin töistä, joiden parissa mun kulunut vuosi oikeestaan meni. Jyväskylään muuttoon saakka tein oikeestaan vähintään 6pv/vko töitä ja kesällä oikeestaan joka päivä. Tää ei kuitenkaan mua haitannut, eikä se oikeestaan tuntunutkaan niin rankalta, kun on duuni mistä oikeesti tykkää. Tein töitä niin Bik Bokissa kuin Carlingsissakin koko vuoden. Meillä oli tosi hyvä yhteishenki ja pidettiinkin usein illanistujaisia työnkin ulkopuolella. Oli tosi iso askel mulle vaihtaa kaupunkia just tän hyvän työporukan takia, mut onneks mun nykysessäkin myymälässä on tosi ihanat työkamut!turkkikollaasi

Sain keväällä kikkailtua työvuorojen kanssa ja päästiin pidennetylle viikonloppureissulle Istanbuliin. Oli ihana päästä Oton kanssa kunnolla kauas kaikesta, kun se oli tosiaan jo yhen lukuvuoden opiskellut Jyväskylässä. Päästiin alottamaan kesä etuajassa ja nautittiin auringon lämmöstä sekä ihanasta ruoasta. Istanbul oli ihan kiva paikka, mutta en välttämättä sinne uudestaan kaipaa. Tällä hetkellä sinne ei kyllä ees uskaltais lähtee. Pelottavaa ajatella, että ihan meidän hotellin lähellä tapahtu se pommitus tässä hetki sitten..

kesäkollaasi

Kesäiltaisin (koska päivät tosiaan vietin aina töissä..) nähtiin kavereiden kanssa ja grillailtiin paljon. (Hitsiläinen, että nyt tekis mieli noita pekoni/sieni/aurajuustoja..) Juhlittiin kavereiden valmistujaisia ja ihan vaan muutenkin kesän kunniaks. Iskä otti kolme lammasta ja niitä olin hoitamassa pari viikkoa porukoiden lomareissun ajan. Kirppu, Karkki ja Kebab oli lampaiden nimet ja ne oli kyllä hellyyttäviä. Aina kun meidän koira Tatu pääs pihalle se heti pinko suoraan lammasaitauksen luo ja suukotteli Kirpun kanssa aitojen välistä <3

summerupkollaasi

Päästiin työporukan kanssa Lahen Summer Up -festivaaleille ja ne jäikin mun kesän ainoiksi festareiksi. Sää oli ihan loistava, kuten lähes joka kesä tolloin heinäkuun ekana viikonloppuna. Nautittiin musiikista, hyvästä seurasta ja kuvailtiin inspiroivia festariasuja. Se on jännä juttu kuinka iso tapahtuma toi Summer Up nykyään on, mulle se on aina tuntunu kotikaupungin pieneltä räppifestarilta. En vaan tiedä voinko enää oikeen ajatella noin, kun viime kesänä siellä tosiaan esiintyi muun muassa itse Nicki Minaj..

koulukollaasi

Elokuussa muutin Jyväskylään ja Oton kanssa ensimmäiseen yhteiseen asuntoon. Mulla alkoikin jo koulu ja tutustuin uusiin ihaniin ihmisiin. Meidän luokka on ihan huippu ja ilmapiiri meidän koulussa on mun mielestä tosi lämmin. Tursajaisissa pukeuduttiin Minni Hiiriksi ja meidän ryhmä Torstain Sankarit päätykin virallisiksi sankareiksi ja palkinnoksi saatiin Jyväskylän Way Out -huonepakopeliin lahjakortti. Syksyllä oli aika lailla noita opiskelijabileitä mutta nyt ne on onneks rauhottunut. Tosi paljon meillä oli ryhmäytymistä, jonka ansiosta mä varmaan viihdynkin tuolla koulussa niin hyvin.

oslokollaasi

Marraskuussa järjestettiin jokavuotiset Carlingsin Kick Off -henkilöstöpäivät ja tänä vuonna mäkin pääsin mukaan. Lähdettiin viikonlopuksi Osloon ja tutustuttiin ensi kevään/kesän mallistoihin niin meidän omilta merkeiltä kuin myös external brändeiltä. Mukana oli ainakin lähes kaikki brändit mitä meillä myydään, muun muassa Tiger of Sweden, Brixton, Diesel ja Elvine. Reissu oli ihan huippu kokemus ja oli mahtavaa päästä kokemaan Kick Offit edes kerran elämässä!

keikatkollaasi

Kesällä en päässyt näkemään iki-ihanaa Tuiskua festareilla, mutta se korvattiinkin sitten syksyllä. Lähettiin mun kaverin kanssa viikonlopuksi Lahteen, jossa Antin Peto-klubi järjestettiin Seurahuoneella. Ilta alkoi mun mielestä aika lyhyellä keikalla ja jatkui Peto-klubille, jossa Antti toimi dj:nä. Saatiin myös viime hetkellä liput miehen Paviljongin keikalle ja päätettiin lähteä myös sinne, kun se Lahden keikka ei ollutkaan ihan tavallinen. Ennen joulua vietettiin luokan pikkujouluja ja samana iltana Jyväskylässä esiintyi JVG ja niitähän meidän oli pakko päästä kattomaan hinnalla millä hyvänsä. Liput nimittäin meni ohi silmien mutta onneks päästiin kuin päästiinkin sisälle keikalle! Tällä hetkellä Tuisku ja JVG on kyllä mun lemppareita suomalaisesta musiikista.

Mun mielestä tää kulunut vuosi näyttää tosi ihanalta. Töitä, kavereita, koulua ja musiikkia. Mitä sitä vois lisää toivoakaan? Valehtelematta voin sanoa, että viime vuosi oli kyllä paras vuosi tähän mennessä. Toivotaan, että tää tuleva vuosi tois myös paljon uutta ja vähintäänkin yhtä paljon ihania muistoja.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.