VALIKKO
1.9.2016 16:51

VUOSIPÄIVÄ TALLINNASSA

Päätettiin parhaan kaverin kanssa lähteä ennen koulujen alkua etelään, ihan Tallinnaan asti. Vilmalla loppui työt viime viikolla ja aikaisin maanantai aamuna suunnattiin satamaan ja siitä laivalla Tallinnaan.

Vuosi takaperin tänä maanantaina me asteltiin ammattikorkean ovista sisään ja tavattiin toisemme ensimmäistä kertaa. Tää oli siis vähän niinkuin meidän vuosipäiväreissu Vilman kanssa!

Tallinna
Tallinna
Tallinna
Tallinna

Oltiin varattu meille yksi yö Metropol-hotellista, johon saavuttiinkin jo ennen puoltapäivää. Hotellille päästyämme pidettiin pieni hengähdyshetki ja sen jälkeen suunnattiin kaupoille. Kierrettiin varmaan jokainen houkutteleva vaatekauppa läpi ja tehtiin hyviä löytöjä syksyksi! Käytiin syömässä tajuttoman hyvää ruokaa ja nukuttiin hyvin pehmeissä sängyissä.

Tiistai aloitettiin hotelliaamiaisella ja jatkettiin kauppojen koluamista täysillä vatsoilla. Käveltiin vanhassa kaupungissa, haettiin hotellilta matkalaukut ja suunnattiin hakemaan vähän juominkeja, niinkuin vähän suomalaisten risteilytapoihin taitaa kuulua. Meidät houkuteltiin pyörätaksiin ja siinä me sitten se parin kilometrin matka terminaalille pidettiin kaksin käsin kantamuksistamme kiinni, että ne pysyivät kyydissä mukana.

Tallinna
Tallinna
Tallinna

Myöhään illalla oltiin takaisin Suomessa ja tämän supertehokkaan reissun jälkeen uni maittoi hyvin omassa sängyssä. Oli erittäin mukava reissu, kyllä se Tallinna vaan on mukava kaupunkilomakohde. Ja vieläpä niin lyhyen matkan päässä! Testattiin muuten kaksi hyvää ravintolaa, joista ajattelin tehdä vielä myöhemmin oman postauksensa.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.