VALIKKO

Lentävä joogamatto

30.6.2018 17:52

#Äänekoskensuperviikonloppu by Lentävä joogamatto

Kuvapäiväkirjaa kotikaupunkini Äänekosken Superviikonlopusta tältä viikolta:
Torstaina 28.6. KeiteleJazzeilla Kalevauva.fin salakuuntelua Rantapuistossa, jazzit torstaista sunnuntaihin 28.6.-1.7. Olin Kalevauva.fin keikalla joulukuussa, ja minuun Vauva.fi-sivustolta poimitut tekstit vakavalla naamalla esitettynä kyllä purevat.

Taidenäyttelyssä 28.6. ja uudestaan lauantaina 30.6. miestä sivistämässä. Taiteilija Ari Liimataisen La Solisti-näyttely Äänekosken pääkirjaston Hoikkassalissa, näyttely auki muutoin ma-pe klo 10-19 27.7. asti, paitsi jazzviikonloppuna lisäksi lauantaina ja sunnuntaina. Lue taiteilijasta lisaa Äksän jutusta.

Tämän vuoden KeiteleJazz-paitojen ja julisteiden aihe Basisti oikealla

Lasolisti 2017

Jonglöörit 2008, Liimataisen suosikkeja

Katse tulevaisuuteen, taiteilijan omia suosikkeja tällä hetkellä vaikka vaimon mielestä hieman kammottava

#Martalta

Suolahden Wanhan aseman 120-vuotispäivät 29.-30.6. Kävimme lauantaina, kun ei satanut. Kuusi vuotta Äänekoskella asuneena tajusin vasta nyt, kuinka hieno alue satama ja entinen telakka onkaan! Tänne on jatkossa tuotava kaikki kesävieraat ja toivottavasti myös tapahtumatarjonta lisääntyy. Kova tuuli sai vilunväristykset hetkittäin kulkemaan kehossa, mutta onneksi me ehdimme saada vielä marttojen tekemät letut, ennen kuin taikina loppui ja näimme höyryjunan saapumisen ennen poistumistamme Äänekosken Rantapuiston Keskiaikamarkkinoille.

Keskiaikamarkkinoilla ilahduttivat tunnelman mukaisesti pukeutuneet myyjät ja lusikkakorut. Kinusin mieheltä aikaiseksi synttärilahjaksi yhdet lusikkakorvikset, ostin itselleni toiset ja suut makeaksi vadelmatoffeella. Markkinat vielä sunnuntaina 1.7.

Huomiselle suunnitelmissa mahdollisesti vielä Konginkankaan kesäpäivien ja Suviseura-alueen tsekkaus sekä Äänekosken taiteilijaseura ryn kesänäyttely Äänekosken taidemuseon piharakennuksessa. Ihanaa kesän jatkoa!

 Infoa #Superviikonlopun tapahtumista:
– Keitele Jazz http://keitelejazz.fi/
– Keskiaikamarkkinat pe 29.6. – su 1.7. Äänekosken rantapuistossa.
http://aksa.fi/kesakuussa-ollaan-keskella-keskiaikaa-keski…/
– Suolahden vanha asema 120 v juhlat https://www.facebook.com/…/gm.1809589625…/2084213195179739/…
– Suviseurat
http://www.suviseurat.fi/
– Keskusaukion kirppis
https://www.facebook.com/events/931808443664159/
– Konginkankaan kesäpäivät
http://www.konginkangas.fi/kesapaivat.php
– Keitele Regatta
https://alakeiteleenpursiseura.fi/akps_wp/keitele-regatta/

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.