VALIKKO

Lentävä joogamatto

12.2.2019 13:16

Arvonta: Blogi täyttää vuoden – äänestä kahdesta palkintovaihtoehdosta

Edit 17.2.: Arvonta päättynyt! Arvontaan osallistui 52 henkilöä ja arpaonni suosi Instagramin puolella sari_teravaa. Joogapaketti toimitetaan hänelle erikseen sovitulla tavalla ja voittajalle on ilmoitettu yksityiskeskustelussa kahta kanavaa pitkin. Kiitos kaikille osallistujille ja aurinkoista – niin, joko tämä olisi – kevättä!

Blogi täyttää lauantaina vuoden, mutten osannut päättää palkintoa. Niinpä samalla kun osallistut, äänestä myös, kumman palkinnon haluaisit: Pöyrööt-sarjakuvan Oikias olemisen pirempi oppimäärä-kirjan vai joogapaketin (joogatiili, hierontapallo ja Yogoben kangaskassi).

Osallistua voit 16.2.2019 kello 23.59 asti ottamalla Instagramissa @lentavajoogamattoblogi seurantaan ja kommentoimalla Instassa arvontapostaukseen, kumman palkinnon haluaisit tai sama Facebookissa. Jos et ole kummassakaan somekanavassa, kommentoi tätä blogipostausta (muista blogiin kommentoidessa laittaa myös sähköpostiosoitteesi, se näkyy vain minulle).

Arvonta suoritetaan 17.2. aamulla ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Instagram, Facebook, Pöyrööt ja Yogobe eivät ole osallisia arvonnassa.

Arpaonnea!

Jos blogini ei ole vielä tuttu, niin Eija Lentävä joogamatto on kirjoittamiseen hurahtanut kolmikymppinen kieltenopettaja, joka on parhaillaan opintovapaalla opiskelemassa erityispedagogiikkaa. Olen saanut koulutuksen myös personal trainerin, joogaopettajan ja ryhmäliikunnanohjaajan hommiin, mutta näistä jooga vei minut täysin mukaansa pari vuotta sitten. Blogissa matkustellaan paljon ulkomailla ja kotimaassa, luetaan kirjoja, pohditaan puheenaiheita ja koulumaailman asioita ja tehdään simppeliä ruokaa (uusi aihe) monimutkaisille ihmisille.

Isompi seuraaja- ja lukijamäärä helpottaa bloggaajan mahdollisuuksia saada yhteistöitä ja esimerkiksi blogin aihepiireihin liittyviä alennuskoodeja. Mikään lahjatehdas en kuitenkaan ole, vaan blogini menee tekstit ja laadukas sisältö edellä.

Instagramissa arvontaan pääset tästä, Facebookissa tästä.

Kommentit

 • Sassa

  Mukaan arvontaan ja sarjakuva kirja kiinnostaa hieman enemmän.

   1
 • minttu

  Onnea,onnea!
  Sarjakuvakirjaa äänestän.

   1
 • Tiina

  Onnea blogille. Palkinnoista Pöyrööt kiinnostaa enemmän.

   1
 • Nella

  Joogapaketti tulisi tarpeeseen 😉

   1
 • Hissu

  joogapaketti olis kyllä kiva palkinto.

   1
 • Hiisukas

  Onnittelut!
  Kirja olisi mieluisampi.

   1
 • Niina

  Onnea ensimmäisestä vuodesta! Jos onnetar suosii, olisi joogapaketti tällä kertaa mieluisampi. ♥

   1
 • Rose

  Joogapaketti olisi huippu! 🙂

   1
 • Halejo

  Onnittelut 1-vuotiaan blogin johdosta! 🙂 Joogapaketti olisi mieluinen!

   1
 • Jelena

  Joogapaketin! Ja onnea paljon <3

  jelena.nieminen (at) hotmail.com

   1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.