VALIKKO

Lentävä joogamatto

15.3.2019 11:28

Arvonta: Miten ottaa jooga tai treeni arkeen? Voita Yogaian puolen vuoden jäsenyys

Yhteistyössä Yogaia

Sain arvottavaksi kaksi puolen vuoden jäsenyyttä Yogaia-nettitreenipalveluun (arvo 59,94 €/kpl). Arvon toisen niistä täällä blogissa ja toisen Instagramissa. Voit osallistua kommentoimalla blogipostausta tai tätä arvontajulkaisua Instagramissa ja ottamalla tilini @lentavajoogamattoblogi seurantaan. Halutessasi voit tuplata mahdollisuutesi kommentoimalla molempia. Kommentoi, miksi haluaisit voittaa palkinnon. Arvonta kestää torstaihin 21.3.2019 klo 23:59 asti ja arvon voittajan 22.3.2019. Instagram ei ole osallisena arvonnassa. Muista blogiin kommentoidessa kirjoittaa sähköpostiosoitteesi vaadittuun kohtaan, se näkyy vain minulle ja saan palkinnon nopeasti suoraan sähköpostiisi.

Yogaia on suomalainen palvelu, joka toimii sekä sovelluksessa että nettiselaimessa. Palvelusta löytyy eri tyylisuuntien joogaa, pilatesta, venyttelyä, meditaatiota ja lihaskuntotreenejä. Treenien kestot vaihtelevat viidestä minuutista yli tuntiin, joten harjoitukset on helppo ottaa omaan arkeen itselle sopivalla tavalla ja käytettävissä olevalla ajalla.

Olen itse käyttänyt Yogaiaa etenkin sen monipuolisten joogatuntien takia jo vuoden. Kaupungissani on ohjattuja joogatunteja ja ohjaan niitä itsekin, mutta varsinkaan talvella en jaksa rampata harrastuksissa vaan viihdyn parhaiten kotona. Olen siis itsekin tyytyväinen Yogaian käyttäjä ja voin suositella lämpimästi, jos satut voittamaan jäsenyyden. Yogaialla on se etu, että tallenteiden lisäksi voi osallistua livetunneille ja saada kameran välityksellä ohjaajan apua. Palvelun tunnit ovat laadukkaita ja niitä tarjotaan suomeksi ja englanniksi.

Lue myös viime kevään juttuni Yogaiasta, kun vasta aloin käyttää sitä ja ihastuin.

Onnea arvontaan!

Kommentit

 • Satu

  Hei, Mukana kilpailussa. Olen vasta aloittelija joogassa mutta haluan oppia sen kunnolla. Todella hyvä liikuntamuoto mun fibromyalgialle.

   0
 • Jenna

  Haluaisin saada taas joogan säännölliseksi osaksi elämääni 🙂

   0
 • Reet

  Kyllä kelpaisi Yogaia-jäsenyys, jooga tekee hyvää, keholle ja mielelle.

   0
 • Sari

  Tämän haluan voittaa, koska fitissä ei ole enää ollenkaan joogaa.

   0
 • Nea

  Mukana, jooga kiinnostaa

   0
 • Jansku

  Mukana arvonnassa

   0
 • Minttu

  Mukana arvonnassa. Tämä olisi loistava tapa saada liikunta mukaan lapsiperhe arkeen.

   0
 • Liisa

  Olen aivan viimeisen parin kuukauden aikana tutustunut joogaan (sekä pilatekseen) ja todennut sen loistavaksi muodoksi pitää hyvinvoinnistaan huolta. Tutustuminen on tapahtunut lähinnä Youtuben kautta. Asun maalla ja ihan lähellä ei ”oikeita” joogatunteja ole tarjolla. Tämä olis tosi loistava just mulle 🙂

   0
 • Sarppa

  Jos saisi elämään uusia hyviä rutiineja sekä paremman olin kehooni. Samalla toivoisin kohtelevan itseäni sallivammin

   0
 • Hansku Koo

  Mukana. 🙂 Kiireinen työ vaatisi rentoutumista, mutta miten löytää aikaa lapsiperheen arjessa.

   0
 • L

  Haluaisin mukavan liikuntaharrastuksen jota voisi harrastaa kun itsellä on aikaa. Yliopiston vuoksi kaikki paikat ovat jumissa joten jooga tekisi oikein hyvää.

   0
 • Tiina

  Uusi työ toimistossa on saanut paikat melkoisen jumiin. Voisin ottaa tämän kyllä testaukseen jos sattuisin voittamaan!

   0
 • Rose

  Mukana arvonnassa! Joogaa tulee harrastettua kerran viikossa ohjatusti, mutta tämän palvelun avulla sitä voisi lisätä arkeen kotitreenien muodossa. 🙂

   0
 • Sarbba

  Joogaa en ole koskaan kokeillut mutta tekisi varmasti hyvää oppia sitä!

   0
 • MarjaKoo

  Mukana, jooga kiinnostaa ja olen sitä satunnaisesti omin päin kokeillut.. mutta ohjatusti haluaisin päästä kunnon alkuun.

   0
 • L. S

  Mukana arvonnassa. Raskaus loppusuoralla ja olen raskauden aikana tutustunut joogaan. Ihanaa mieltä ja liikkuvuutta saanut paljon sekä kaikenlaiset kolotukset pysyneet poissa. Tätä olisi kiva jatkaa .

   0
 • Ellen

  Olen pari kertaa kokeillut joogaa, mutta olisi kiva ottaa se osaksi rutiineja. Tällä hetkellä ei tule harrastettua muuta liikuntaa ja jooga olisi mukava aktiviteetti ja rentoutushetki kiireiden keskelle.

   0
 • Sini

  Tää ois mahtava voittaa, koska oon tän vuoden puolella innostunu joogasta huimasti ja tällainen palvelu antaisi sille vielä lisäboostia 🙂

   0
 • Jenni

  Jooga on aina ollu yksi lempilajeista, mutta näin äitiyslomalla ei vaan mahdu budjettiin käydä ohjatuills tunneilla. Siksi verkkoiohjelmat olisi käteviä nyt 🙂

   0
 • Villa

  Ei voisi olla täydellisempi ajoitus tällä arvonnalla! Olen ”jumissa” kotona kahden (aivan ihanan) lapsen kanssa ilman tukiverkkoa. Nuoremman lapsen sairaus tekee elämän vähän tavallista haastavammaksi ja selvästi kaipaan jotain, minkä avulla ladata akkuani että jaksan päivästä toiseen. Kodin ulkopuolelle en kuitenkaan pääse ilman lapsia. Yogaia olisi ihan mahtava juttu tässä kohtaa!

   0
 • Lentävä joogamatto

  Kiitos kaikille kommenteista ja hyvistä perusteluista! 🙂 Täällä blogin puolella puolen vuoden jäsenyyden voitti Villa, ilmoitettu voittajalle myös henkilökohtaisesti. Hyvää kevättä, joka arvonta taas tulossa ennen pitkää.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.