VALIKKO

Lentävä joogamatto

1.8.2019 21:37

Joogaa, treenaa ja meditoi kotona, nappaa tutustumiskoodi!

Jaan 21 päivän tutustumiskoodin Yogaiaan, ole hyvä. Olen puhunut lämpimästi joogan hyödyistä jo vuosia, ja minusta on kehittynyt jumppapirkkouden rinnalle rauhaa rakastava kotitreenaaja. Käymistäni jooga-, PT- ja ryhmäliikunnanohjaajakoulutuksista jooga on minulle ehdottomasti monipuolisin liikuntalaji, joka opettaa ja kehittää myös uskomattoman paljon henkisiä asioita itsessä. Ilman joogaa, minun persoonallani, olisin tikittävä aikapommi ja kokisin burnoutin varmaankin joka vuosi. En meditoi erikseen, vaan joogatessa kontrolloin levotonta mieltäni ja osaan reilun kuuden vuoden säännöllisen joogaharjoittelun myötä jo silloin tällöin antaa ajatusten tulla ja mennä, hillitä apinamieltä.

Tämä koodi ei tällä kertaa ole blogiyhteistyö, vaan normaalin, itse maksamani Yogaia-jäsenyyden kautta saatu koodi. Yleensä kyselen halukkaita reilulta 100 kaveriltani Facebookissa eikä kukaan kommentoi, joten jospa tätä kautta joogan ilo tavoittaisi ihmisiä paremmin. Kopioi tämä linkki: https://fi.yogaia.com/get/TUTUSTUMISPASSI

Lisää Yogaiasta tai yleensäkin joogasta voit lukea aiemmasta jutustani, johon kokosin kaikki aiheeseen liittyvät juttuni puolentoista vuoden bloggaamisen ajoilta.

Itse joogaan ja liikun täysin fiiliksen mukaan. En tarvitse tavoitteita, sillä voin hyvin ja viihdyn oman painoisena, lisäksi vapaa-aikani pidän oikeasti vapaana. Nytkin teen joogaharjoituksen Yogaiasta puoli kymmeneltä illalla ja päätän sovellukseen kirjauduttuani, millaisen harjoituksen teen, mutta kestoltaan yleensä 30-50 minuuttia ja tallenteena, vaikka livetuntejakin on paljon.

Keskisuomalaisille tiedoksi että pidän syksyllä pitkästä aikaa yksittäisen joogan Fit Äänekosken salilla, seuraa heidän ilmoittelua 🙂

Seuraa Facebookissa ja Instagramissa @lentavajoogamatto.

Kokeilitko? 🙂 Hyvää elokuuta! Aina on oikea aika panostaa omaan hyvinvointiin, ei vain lomalla vaan jatkuvasti.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.