VALIKKO

Lentävä joogamatto

15.5.2018 18:54

Kevään edistyminen kuvina

Turku 12.-13.4.2018

Olen vannoutunut kesäihminen, ja rakastan matkoja. Talvi alkaa tuntua ankealta aina jossain vaiheessa, mutta en tiedä, arvostaisinko sittenkään valoa ja lämpöä niin paljon, jos ei välillä olisi kylmyyttä ja pimeyttä. Tänä keväänä reissailin poikkeuksellisen paljon Suomessa vapaa-ajalla ja koulutuksen vuoksi. Tänä vuonna kevät tuli myöhässä, ja ensimmäiset kunnon kevätfiilikset sain Turussa teatterireissulla, jolloin auringossa oli parhaimmillaan reilut 15 astetta. Se tunne, kun pärjää auringossa ilman takkia ja juo ekat terassikahvit/lasilliset! Ihan fyysisesti kömpii talviunilta luolasta ulos. Kaikki kuvat ovat omiani ja muokkaamattomia edellisen kuukauden ajalta.

Aulanko 20.4.2018

Hämeenlinnassa käynti Aulangolla oli pikainen, kaupunkivaatteissa ja vatsa täynnä illallisen jälkeen. Tänne on ehdottomasti tultava joskus uudestaan paremmalla ajalla ja ulkoiluvarusteissa kävelemään. Näkötorni oli jo kiinni klo 21 jälkeen. Alas karhupatsaalle ja takaisin näkötornin juurelle johtavat portaat ovat oiva kuntotesti, koska ne laittavat hyväkuntoisenkin puuskuttamaan. Onneksi jalassa oli matalat kengät.

Repovesi 28.4.2018

Olen innostunut viime kuukausina kansallispuistoista, ja tavoitteeni on jatkossa pysähdellä mahdollisimman monessa mahdollisimman usein. Ei liene vaikeaa, koska ystävämme ja sukulaisemme on ripoteltu ympäri Suomea.

Etelä-Konnevesi 6.5.2018
Kesälämpötilat ja helleaalto tulivat parahiksi ennen äitienpäivää. Ruohonleikkurit, grillit, kesävaatteet ja kesähymyt pääsevät taas käyttöön ja siemenet multiin. Osaisiko sitä olla ilman näitä vaihtuvia vuodenaikoja? Itse olen hyväksynyt sen, että tietyt mielialojen ja energioiden vaihtelut liittyvät vahvasti vuodenaikoihin, ja kesällä voisin olla koko päivän ulkona, kun taas talvella voisin pysytellä kotosalla kaikki kylmät ja synkät kuukaudet putkeen. Joogamatto siirtyy hyvällä säällä pihanurmikolle sekä kotona että ohjatessani asiakkaita. Ihan mahtavaa kesäaikaa kaikille!

Äänekoski 14..-15.5., + 27 astetta!

Kansallispuisto-postaukseni
Turku-postaukseni

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.