VALIKKO

Lentävä joogamatto

6.1.2020 12:24

Lentävä joogamatto-blogi muuttaa Rantapalloon

Koska Stoori-blogipalvelu lopettaa, blogini päivittyy jatkossa osoitteessa https://www.rantapallo.fi/lentavajoogamattoblogi/.
Bloggeriin en halunnut palata enkä toisaalta halua lopettaakaan bloggaamista.
Vuonna 2020 blogi ja sen some painottuvat entistä enemmän matkoihin, kulttuuriin ja ruokaan. Blogi päivittyy suunnilleen kerran viikossa, näin laatu ja oma motivaatio kirjoittamiseen säilyvät parhaiten.
Vanhat postaukset siirtyvät tammikuun aikana Rantapalloon ja uusien monipuolisempien sivujen ansiosta esimerkiksi matkajuttuja on kätevämpi etsiä sieltä.
Stoorissa blogit näkyvät maaliskuun 2020 loppuun asti.
Tekniikka ei ole koskaan ollut vahvin puoleni, joten pyydän lukijoilta hieman kärsivällisyyttä 🙂

Somekanavat jatkavat ennallaan, @lentavajoogamatto Instagramissa ja Facebookissa.

Mukavaa alkanutta vuotta 2020!

Kommentit

  • Nimetön Nimetön

    Itselläni on Rantapallosta niin huonoja kokemuksia – kukaan sieltä ei vaivautunut vastaamaan viestiini – että mieluummin pysyn Bloggerissa kuin siirryn Rantapalloon. Mutta valintansa kullakin!

     0
    • Bloggerissa ei ole mitään vikaa, mutta itselleni sopii se, että on blogiyhteisö ja sen tekninen tuki, koulutusta ja tapahtumia tarjolla. Bloggerissa kaikki on omissa käsissä, niin hyvässä kuin pahassa.

       0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.