VALIKKO

Lentävä joogamatto

15.1.2019 20:16

Pika-arvonta: Voita liput Matkamessuille + arvonnan tulos

EDIT 17.1.: Arvonta päättynyt! Kiitos osallistuneille, teitä oli 61 henkilöä ja arpaonni suosi Jaana Mäkelää Facebookissa ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Pysy kanavillani ja lue perjantai-iltana fiilikset ekasta messupäivästä, bloggaajapassilla osallistun vain perjantaina. Mukavia messuja.

ARVONTA! Sain kaksi lippua Matkamessuille arvottavaksi eli joku pääsee seuralaisen kanssa messuille Helsinkiin 🙂 Osallistu seuraamalla minua Instassa @lentavajoogamattoblogi ja kommentoimalla tätä postausta esim. ”mukana” tai mitä lähdet messuilta hakemaan. Itse haluan lisää tietoa varsinkin kaukokohteista ja ulkomailla asumisesta, ja Inspiration stagelta olen merkannut itselleni jo monta kiinnostavaa tietoiskua mm. Thaimaasta, Tokiosta, USA:n roadtripista ja patikoinnista. Varmasti pistäydyn myös messujen Tasty travel-alueelle syömään jotakin.

Messut pidetään pe 18. – su 20.1. Osallistumisaika on torstaihin 17.1. iltaan asti, jolloin arvon voittajan. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja liput toimitan sähköpostiin. Jos haluat tuplata mahdollisuutesi, kommentoi myös vastaavaa julkaisuani Facebookissa @lentavajoogamatto. Muistathan, että jos osallistut kommentoimalla tätä blogipostausta, ota blogi seurantaan MYÖS Instassa ja/tai Facebookissa käyttämästäsi somekanavasta riippuen. Tarkistan kaikki ennen arvontaa. Osallistu siis ja ole kuulolla torstai-iltana 17.1! Instagram/Facebook ei ole mukana arvonnassa. Onnea matkaan! 🙂

Blogistani stoori.fi/lentava-joogamatto löydät myös runsaasti matkajuttuja: 06/2018 mm. NYC:sta ja Euroopasta Madeiralta 03/2018, Tallinnasta 05/2018, Barcelonasta 07/2018 ja Saksasta 10/2018. Uusin matkapostaussarja on Kanariansaarilta (alkoi eilen). Postauksen kuva: Verna Kovanen, Matka 01/2018.

Messujen lisäksi kannattaa ollaa nyt matkojen suunnittelun kanssa hereillä, koska useilla lentoyhtiöillä ja matkanjärjestäjille on nyt tarjouksia netin kautta varattaviin lomiin. Itse yritän saada viikon sisällä varattua TUIn kautta tai Aurinkomatkoilta parin viikon soolomatkan jonnekin Thaimaan tyyppiseen kaukokohteeseen keväälle ja kesälle poikaystävän kanssa lennot Saksaan DTM-autokisoihin ja kavereita moikkaamaan Finnairin tarjouskampanjasta.

Katso messuohjelma täältä. 

Katso matkatarjouksia täältä.

Inspiroidu eri kohteista täällä.

Instagramin arvontaani tästä, Facebookissa täältä.

Kommentit

 • Numppu

  Mukana! Kesäsuunnitelmana ihkaensimmäinen määmatka, en ole koskaan ennen matkustanut yksin kauaksi. Hurjaa!

   0
  • Luin ensiksi että häämatka 🙂 Määmatkat on mukavia, 15 vuoden määmatkakokemuksella. Itseään ja matkakohdetta aistii jotenkin syvemmin kuin seurassa, ja joskus saa uusia ystäviäkin 🙂

    0
  • Hömpänpömppä

   Jee, ihanaa, matkakuumetta ilmassa

    0
 • Satu

  Mukana! Messuilla kivointa tutustua eri maiden kulttuureihin.

   0
  • Satu

   Olenko mukan arvonnassa, jos en instagramiin ota seurantaan? Minulla kun ei instagramia ole :/

    1
   • Lentävä joogamatto

    Onko sinulla Facebook? 🙂 Arvonnassa idea on minun kannaltani saada lisää lukijoita ja seuraajia. Pistän arvonnan kiinni klo 20.16. 🙂

     0
   • Satu

    Valitettavasti en ole edes Facebookissa :/ Facebook Messenger löytyy, mutta en tiedä onko siitä apua? Painoin kyllä seuraa-napista ja lisäsi sinne yhden lisää.

     0
    • Nimetön Nimetön

     Okei, sovitaan että oot sillä mukana ja vajaa 40 min enää, niin arvon. Ilmoitan täällä, Instassa ja Fb:ssä 🙂

      0
    • Satu

     Ok, kiitos 🙂 Laitoin vielä sinulle viestin messengeriin.

      0
 • Suba

  Mukana. Inspiraatiota tulevalle reissulle

   0
 • Sara

  Mukana! Tulevaa reissua suunnitellaan, josko saisi jonkun tarjouksen tai lisätietoa kohteesta. Toki kohde voi vielä messuhuminassa vaihtuakin 🙂

   0
 • Mira

  Mukana risteilyjuttuja katsomaan, Karibia

   0
 • nellisofian

  Mukana! Messuilta olisi hakusessa matkavinkkejä tämän vuoden Australian matkaa ajatellen 🙂

   0
 • Mari

  Mukana! Maistiaisia ja arvontoja menen metsästämään 🙂

   0
 • Kirsi

  Mukana Lomafiilistä hakemassa

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.