VALIKKO

Lentävä joogamatto

30.7.2019 18:52

Superhelppo nutturakampaus juhliin

Kuva nutturavalkista täällä.

Jos sinullakin on peukalo keskellä kämmentä etkä silti halua mennä kampaajalle juhlakampausta varten, lue tämä. Minulla ei ole paljonkaan intoa laittaa hiuksia, vaan yleensä annan luonnonkiharoideni olla vapaasti tai suoristan ne suoristusraudalla. Vaihtoehtoisesti sutaisen ne yläponnarille. Hyvin harvoin jaksan letittää hiukset, koska yleensä menen sekaisin kolmen hiustupsun kanssa (putkiaivo). Letin kiinnitän pienillä hengettömillä muovilenksuponnareilla. Viime viikonlopun häihin kokeilin pitkästä aikaa nutturavalkkia, joita on myynnissä kaupasta riippuen pientä, keskikokoa ja suurta tai vain yhtä kokoa. Keskipitkillä hiuksilla toimii keskikoko.

Tee näin:
1. Sutaise hiukset ponnarille takaraivon keskikohtaan valkin läpi.
2. Kieputtele latvat valkin ympäri.
3. Kiinnitä pinneillä (mielellään hiustesi värisillä). Minulla riitti neljä eli yksi nutturan yläpuolelle, yksi alapuolelle ja yhdet sivuille. Tarkista, ettei valkki eli nutturarinkula näy hiusten alta.
4. Kiedo joustava pantanauha nutturan ympäri.
5. Suihkuttele lakkaa koko komeuden päälle.

Kampaus kesti koko helteisen juhlapäivän enkä joutunut korjailemaan sitä, vaikka hiukseni ovat luonnostaan liukkaat ja ohuet. Kukkapanta pitää valkin nätisti paikoillaan. En olisi halunnut avata hiuksia nukkumaan mennessä ollenkaan. Tässä on luottokampaukseni tulevien vuosien juhliin.

Mikä on sinun luottokampauksesi?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.