VALIKKO

Lentävä joogamatto

27.4.2019 08:57

Voisiko jooga olla sinunkin juttusi? Kokeile koodillani ja lue kootut joogajuttuni

Kaupallinen yhteistyö: Yogaia

Jos olet joskus joogannut, tiedätkin ehkä, kuinka hyvää harjoitusta se voi olla keholle ja mielelle. Olen käynyt 200-tuntisen joogaohjaajan koulutuksen sekä ohjannut yiniä, flow-joogaa, yin&yangia, saunajoogaa ja bodybalancea. Ekalla joogatunnilla kävin joskus 10 vuotta sitten. Jooga jäi arkeeni kuitenkin vasta monta vuotta myöhemmin ja nyt en voisi olla ilman. Kehonhuolto on itsessään tärkeää, mutta joogalla voi myös poistaa stressiä ja edistää laajemmin hyvinvointiaan, minulla se myös tasapainottaa usein kierroksille ja lentoon lähtevää punakeltaista temperamenttiäni.

Oltuani reilun vuoden bloggaajana olen kirjoittanut itse asiassa aika monta juttua joogasta eli oikeastaan kaikki aiheesta on minun puolestani jo sanottu. Tänä keväänä jaoin teille kokeilukoodin LENTAVAJOOGAMATTO ilmaiseen kuukauden tutustumiseen Yogaiaan ja viime vuoden keväänä Yogobeen. Yogaian koodi toimii enää 30.4.2019 asti, joten nyt on aika toimia, jos et ole koodia vielä ottanut käyttöön. Ylimmässä linkissä tarkempi ohje, kuinka ottaa koodi käyttöön. Yogaiassa on siis myös lihaskuntotunteja, muun muassa kahvakuulaa, sekä meditaatiota, ja suomen- tai englanninkieliset tunnit on jaettu selkeästi tasoille 1-3 aloittelijasta edistyneeseen.

Ihania joogahetkiä (kirjoittelen tätä nytkin joogamatolta joutsenasanassa). Muistahan seurata mun somea Facebookissa ja Instagramissa, sillä ensi viikon lopulla matkustan joogalomalle Montenegroon, ja piipahdan kahden naapurimaan puolellakin. Blogi taitaa lomailla, mutta some päivittyy viikon aikana. Ihanaa viikonloppua!

Yogaia-arvonnan tulos ja kuinka aktivoida ilmainen kokeilukoodi

Puolen vuoden jäsenyyden arvonta (päättynyt) ja omat kokemukset Yogaiasta

Miksi joogaan

Nettijoogat testissä osa 1, sovellukset kuten Down Dog

Nettijoogat testissä osa 2 Youtube

Nettijoogat testissä osa 3 Yogaia

Nettijoogat osa 4 Yogobe

Nettijoogat testissä, bonus Yoga International

Edulliset markettien jooga- ja treenivaatteet testissä osa 1

Joogavaatteet osa 2

Lajikokeilu: Yin-jooga

Kokemuksia Magnesia-joogafestareilta

Kesäkuntoon lujasti tai lempeästi 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.