VALIKKO

Lentävä joogamatto

31.12.2018 21:54

Vuoden luetuimmat jutut ja bloggaamisen sietämätön vaikeus ja helppous

 

1. Siksi että on kesäloma

Kirjoitan opettajan kesäkeskeytyksestä ja suloisesta joutilaisuudesta. Jaoin jutun Suomen opettajien ja kasvattajien foorumilla Facebookissa, ja sain ilokseni neljän kuukauden bloggaamisen jälleen reilut 3000 lukijaa jutulle.

2. #Olisinpa tiennyt

Haaste ja kampanja, mitä sanoisit nyt aikuisena nuorelle, teinille itsellesi. Mitä sanoisit nykyiselle teinille, oppilaalle, sisarukselle, omalle lapselle, kummilapselle.

3. Liikkumassa kansallispuistoissa 

Repovesi ja Etelä-Konneveden kansallispuistossa huhtikuussa. Kun talvi alkoi hellittää otettaan. Facebookin ja Instan luontoaiheiset ryhmät ja sivut ovat mahtavia sekä maisemien että menovinkkien suhteen.

 

4. Englanninmaikkojen ensipuraisu Isoon omenaan part two, tekemistä ja huvituksia (New York)

Pitkään haaveilemani matka NYC:n toteutui, kun ystävä lähti seuraksi. Upea kaupunki, jonne on päästävä uudelleen, vaikka myöhästyimme paluulennolta, tuli järkyttävä penikkatauti kaikesta kävelystä ja toivuin reissusta ja perheessä sattuneesta jutusta pari viikkoa.

5. Ihana ja kamala Barcelona aikuisporukalla, osa 1

Tämä juttu alitti 1000 lukijan rajan. Rakastan kuitenkin lukea ja kirjoittaa matkajuttuja, ja unelmoin entisestä ahkerammasta matkabloggaamisesta. Heinäkuussa reissussa mieheni sekä ekaa kertaa isäni ja yli 10 vuoden tauon jälkeen veljeni kanssa. Avopuolison kanssa mentiin pitkälti 50 ja 75 vuotta täyttäneiden synttärisankareiden ehdoilla, mutta kaikki saivat vaikuttaa ohjelmaan. Minulta vietiin lompakko ja myös vapaan naisen riippumattomuus.

 

Vuonna 2019 blogini täyttää helmikuussa vuoden. Stoori ei ole lisännyt lukijamääriä Blogspotin aikojen jälkeen mitenkään merkittävästi, ja perfektionistina olen hieman pettynyt. Joulukuussa kysyin pitkästä aikaa blogiyhteistöistä, ja sain eit molemmista. Otetaan piakkoin arvonta Instan puolelle, koska olen innostunut Instasta vihdoin. Nyt kysyisin, mistä erityisesti haluatte lukea ensi vuonna? Matkoista, kirjoista, arjesta vai mistä? Tekstejä saa kommentoida tai painaa vaikka helposti sydäntä paljon useamminkin 🙂

 

Mahtavaa uutta vuotta, minä vietän sitä reissun päällä Kanarialla! Sunnuntaina matkajuttua siis tulossa. Muista: Fb @lentavajoogamatto ja Insta @lentavajoogamattoblogi.

 

Lue myös: Suosikkiblogini top 10

Kuvahaaste: Vuosi 2018 kuvina, hetkiä maailmalta ja kotoa

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.