VALIKKO

Lentävä joogamatto

22.3.2019 09:12

Yogaia-arvonnan tulos ja ilmainen kokeilukoodi Yogaiaan

Kaupallinen yhteistyö: Yogaia

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Arvonnan voitti blogin puolella Villa ja Instagramissa Mintunvihree, onnittelut voittajille! Heille on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti. Teille muille jaan tässä yhteydessä tekstin lopussa kuukauden ilmaisen kokeilukoodin Yogaia-palveluun.
Olen itse tästä yhteistyöstä ja arvonnasta todella innoissani. Käytän itsekin Yogaiaa ja se oli lempparini nettijoogapalveluista jo ennen arvontayhteistyötä. Jooga sekä kehon- ja mielenhuolto ovat olleet isoja trendejä liikkumisessa ympäri maailmaa, ja länsimainen elämäntapamme varmasti pitää huolen siitä, että rauhoittumisen tarve ei vähene. On paljon tekemistä, ajankäyttö on suunniteltava, kauppaan tai treeniin ei ehkä ole mahdollista erikseen lähteä kotoa kovin paljon, kaikessa on hintalappu eikä rahaa välttämättä ole, Suomen vaihtelevat säät kuristavat elämän välillä neljän seinän sisään – mikä nyt sitten mahdollisesti omaan elämään ja hyvinvointiin vaikuttaakaan.

Omat kokemukset Yogaiasta

 

Oma asenteeni liikuntaan ja liikkumiseen on vaihdellut elämäni aikana ja edelleen pidän itseäni hyvin keskinkertaisena liikkujna. Minulla on paljon lajeja, jotka eivät kiinnosta mutta ne muutamat rakkaat lajit pysyvät sitten kauan mukana. En testaa mielelläni uusia juttuja. Yogaiasta olen löytänyt oman harjoitukseni tueksi paljon taitavia joogaohjaajia ja eri joogatyylejä. Itsehän tekisin vain niitä itselleni helppoja ja mukavia juttuja, ihan niin kuin kuntosalillakin.
Olen siis itse käyttänyt Yogaiaa vuoden päivät. Minulla on ryhmäliikkujan tausta mutta olen joogannut ennen Yogaiaa ohjatuilla tunneilla noin viisi vuotta ja käynyt yinjoogaan painottuvan joogakoulutuksen. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa ja personal trainingia. Päivätyökseni olen opettaja. Olen sisäänpäinsuuntautunut persoona mutta työni vaatii juuri päinvastaista olemista. Olen kova stressaamaan ja ahdistumaan. Välillä ihmiset ja ihmisten ilmoilla oleminen menee aivan yli ja linnoittaudun kotiin. Yogaiasta etsin siis etupäässä erityyppisiä joogaharjoituksia, koska rauhoitun parhaiten pienen liikkeen kautta mutta erilliset meditaatioharjoitukset ahdistavat: olen huono tässä, kauanko tätä vielä jatkuu, tuntuu tyhmältä. Teen harvemmin kovin pitkiä harjoituksia, eniten valitsen 15 – 45 minuutin tunteja.  Kuulostaako hassulta joogaohjaajan suusta? Hassua tässä onkin, että kun itse ohjaan joogaa, aika menee nopeasti enkä todellakaan jätä alku- ja loppurauhoittumista väliin. 90 minuutin tuntikin menee lopulta niin, että kaikki suunniteltu ei välttämättä ehdi tunnille mukaan. Jos asiakas tykkää, hän tulee uudelleen. Nettijoogassa voit aina vaihtaa toiseen videoon, jos joku tunnissa tökkii.
Yogaiassa ensin käytin muutamia ilmaisia tallenteita, jotka vaativat kirjautumisen. Kun kyllästyin näihin ja viime kesän kynnyksellä tuli hyvä tarjous, ostin puolen vuoden jäsenyyden. Sen jälkeen uskalsinkin jo ostaa vuoden lisää ja tämä kustantaa kuitenkin vain noin kympin kuussa. En ole tehnyt itselleni tavoitetta tai velvollisuutta joogata joka päivä vaan annan kehon ja fiiliksen kertoa, milloin ja mitä teen. Jos itsellä ei ole kovin vahvoja rutiineja liikuntaan, joku viikkotavoite voi olla hyvä, että harjoituksia oikeasti tulee tehtyä. Minulle liikunta on niin paljon hyvää mieltä tuottava, että ilman liikuntaa on hankala olla paria päivää pidempää. Melko vahvan ja suht elastisen kropan lisäksi olen saanut joogasta paljon henkisiä taitoja, koska aiemmin olin supersuorittaja enkä esimerkiksi luottanut omiin päätöksiini – nykyään saan paljon oivalluksia, jotka voivat tulla joogamatolla tai sen ulkopuolella, siis vähän niin kuin monilla käy vaikkapa saunassa tai mökillä rentoutuessa. Nappaa alta koodi ilmaiseen kuukauden kokeiluun Yogaiaan! Lisää teknisiä ja tarkempia huomioitani Yogaiasta voit lukea tästä viime vuoden testijutustani (linkki lopussa, ei yhteistyössä Yogaian kanssa).

Kokeile itse! Nappaa kuukauden ilmainen kokeilu

Lukijaetu: Kuukauden ilmainen Yogaia-jäsenyys
Kun liityt jäseneksi nyt, saat koodilla LENTAVAJOOGAMATTO vuoden jäsenyyden oston yhteydessä 30 päivän maksuttoman kokeilun. Voit irtisanoa jäsenyytesi milloin haluat, ja jos teet sen ilmaisen kokeilun aikana maksukortiltasi ei veloiteta mitään. Etu on voimassa kaikille uusille jäsenille huhtikuun loppuun asti.
Pääset lunastamaan tarjouksen suoraan tästä linkistä:
Se antaa 30 päivän maksuttoman kokeilun kun hankkii itselleen vuoden Yogaia-jäsenyyden. Kokeilun aloittamiseen vaaditaan luottokorttitiedot, mutta veloitus suoritetaan vasta 30 päivän kuluttua ja jos jäsenyyden irtisanoo tuon ensimmäisen 30 päivän aikana, kortilta ei veloiteta mitään. Mikäli jäsenyyttä ei irtisano, se jatkuu automaattisesti vuosijäsenyytenä normaaliin hintaan 119,88€.
Hyviä treenejä! Muista seurailla blogiani täällä ja Ig: @lentavajoogamattoblogi ja Fb: @lentavajoogamatto.
Lisää Yogaiasta:
https://www.stoori.fi/lentava-joogamatto/nettijoogat-testissa-3-4-yogaia/

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.