VALIKKO
21.1.2016 19:23

Millainen on sinun elämäsi seuraava taso?

https://www.facebook.com/The-Next-Level-1490878017903529/

Kuten monet muistavat, viime viikon tiistaina oli hirmuinen lumipyry. Olin ilmoittautunut Jyväskylässä järjestettävään The Next Level -valmennukseen. Todennäköisesti olisin jäänyt kotiin takkatulen ääreen, ellen olisi luvannut kyytiä muillekin tapahtumaan osallistuneille. Onneksi tuli lähdettyä, sillä sain valtavasti eväitä tulevan kevään kehonmuokkausprojektiini.

Minun elämäni seuraava taso löytyy oman terveyden ja elinvoimaisuuden kehittämisestä. Siihen liittyen aloitin vajaa vuosi sitten aktiivisemman kuntoilun. Huomasin nopeasti, että minultahan löytyy todellista tahdonlujuutta, kun vain haluan jotain tarpeeksi kovasti. Yllätin päättäväisyydelläni itsekin.

Viime syksyyn asti homma eteni todella hienosti ja kunto kasvoi kilojen karistessa. Iltojen ja ennen kaikkea aamujen pimetessä motivaatio kuitenkin alkoi lopahtaa ja liikkuminen jäi. Ruokavalion avulla sain pidettyä painon kurissa, mutta töitähän se on teettänyt enemmän kuin aktiivisesti liikkuessa.

The Next Level -valmennuksessa löysin kadottamani kipinän! Reilun viikon aikana olen taas alkanut liikkua säännöllisesti. Muutkin vinkit, mitä valmennus minulle antoi, ovat tuntuneet hyviltä ja toimivilta.

 

Kohti tavoitetta

Valmennuksessa painotettiin valmentajien ja mentorien käytön tärkeyttä. Halutut tulokset saavuttaa paljon nopeammin ja helpommin, kun voi keskittyä oleellisiin ja toimivaksi todettuihin asioihin. Kaikkia virheitä ei tarvitse tehdä itse, kun tukena on ihminen, joka on jo saavuttanut haluamiasi tuloksia. Lisäksi tuloksia kehotettiin mittaamaan, jotta voi seurata omaa etenemistään.

Olen jo viimeisen vuoden ajan käyttänyt personal trainerin palveluita, mutta valmennuksen kannustamana aion vielä hankkia apua ruokavalion parantamiseksi. Jos sinun tavoitteesi on säästää rahaa, etsi talousneuvoja. Tai oppiaksesi soittamaan paremmin, hanki soitonopettaja.

Kiitos valmennuksen, minä suuntaan nyt kevättä kohti uutta intoa täynnä. Kesään mennessä uskon pääseväni tavoitteisiin, jotka ovat jo aivan lähellä. Ilman motivaation kadottamista olisin varmaankin jo tavoitteissani. Tämän valmennuksen myötä sain niin paljon hyviä asioita elämään, että muutamat lisäkuukaudet eivät haittaa ollenkaan. Positiivisella mielellä edetään pienin askelin. 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.