VALIKKO
22.12.2017 22:58

Äitikin haluaa välillä leikkiä prinsessaa + ARVONTA

Kuvat Rosa Virtanen

Minä en meikkaa. En oikeasti edes osaa meikata. Siihen aikaan, kun muut tytöt opettelivat meikkaamisen saloja, olin minä kiinnostuneempi moottoriurheilusta. Eikä tilanne ole hirveästi edes vuosien varrella muuttunut.

Tästä huolimatta on minustakin ihanaa välillä leikkiä prinsessaa. Antaa jonkun toisen loihtia kasvoilleni meikki ja nähdä, millaiseksi taitavan meikkaajan käsissä muutun. Sitten, kun saa ylleen vielä juhalvaatteet, on valmiina rooliin. Viimeisimmästä kerrasta on aikaa reilu pari viikkoa.

Pääsin Rosa Camilla -blogin Rosan meikattavaksi itsenäisyyspäivää edeltävänä päivänä. Juhlan luonteen vuoksi halusin olla mahdollisimman edustavassa kunnossa. Ja voi ihanuus, millaisen meikin Rosa minulle teki.

Tätä kehuivat lapsetkin ja se on mahtava saavutus. Edellisellä kerralla, kun näkivät minut meikattuna, niin sanovat minun näyttävän pelottavalta. Nyt olin tosiaan se prinsessa, vai voisiko sanoa kuningatar!

Pitäisikö vielä tässä iässä opetella meikkaamaan?

Iän myötä on välillä käynyt mielessä, että pitäisikö ryppyjä yrittää peittää meikkaamalla. Tai ainakin korostaa jotain parempaa puolta, että veisi huomion niistä rypyistä pois. Toisaalta olen niin tottunut olemaan ilman meikkiä, että ne tuntuvat luonnollisilta. Ja sitähän ne nimenomaan ovat.

Monesti huomaan ihmisten kiinnittävän huomiota meikittömyyteen. Suurimmalle osalle naisia se on osa arkea ja juhlaa. Näin ollen me meikittömät herätämme välillä ihmetystä. Tai ainakin minä, koska en tosiaan meikkaa koskaan. Ellei siis jos joku Rosan kaltainen ihanan taitava ihminen tee sitä.

Arvonta

Olen ilolla seurannut mediassa esillä olleita ihmisiä, jotka rohkenevat näyttää luonnolliset kasvonsa maailmalle. Siksi haluankin haastaa juuri sinut, aivan SINUT: jaa Instagramissa kuva itsestäsi ilman meikkiä ja ilman flittereitä tagilla #ihanailmanmeikkiä tämä vuoden 2017 aikana ja olet mukana arvonnassa (varmista, että profiilisi on julkinen, jotta näen kuvan).

Vuoden 2018 ensimmäisenä päivänä arvon kaikkien kuvan jakaneiden kesken itse tekemäni pipon. Kuosin saa valita muutamasta vaihtoehdosta. Muista myös laittaa samalla @anskun.lumikumpu seurantaan Instagramissa.

Jos et ole Instagramissa ja haluat osallistua arvontaan, niin kommentoi alle, mikä on ollut vuoden 2017 postauksistani mielestäsi paras.

Ihanaa ja rauhallista joulua teille jokaiselle!

Ansku <3

Kommentit

 • Reetta

  Oi, todella kauniin ja sopivan meikin Rosa on sulle loihtinut!

   1
  • Ansku

   Kiitos! Kyllä Rosa on uskomattoman lahjakas. Tämä oli ehdottomasti paras meikki, mitä mulle on koskaan tehty.

    0
 • Rosa

  Ihanaa, jos vaan oli mieleinen <3 Kukapa nyt ei haluaisi tuntea itsensä prinsessaksi 😉

   1
 • venla

  Paras postaus oli merinovilla/eläinrääkkäys postaus, joka sai ajatuksia heräilemään.

   1
  • Ansku

   Se taitaakin olla mun tämän vuoden luetuin postaus. Ajatuksena oli tosiaan lisätä tietoisuutta ja herätellä ajattelemaan omien valintojen merkitystä.

    0
 • Anne Maarit

  Paras postaus oli ”Kehtaanko muuttua miellyttäjästä menestyjäksi”.

   1
 • Ansku

  Arvonnan on voittanut Jenni instagramiin jakamallaan kuvalla. Onnea!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.