VALIKKO
24.3.2018 18:34

Mollan murut ja Kattihovin korat-kissat

Miten Patella ja Kakella menee, kun luovutusikään on aikaa enää yksi kuukausi?

Kuten jo aiemmin on todettu, niin vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää pienten kissojen arjessa. Tästä syystä pienten herrojen henkilökunta oli joutunut poistamaan verhotkin ikkunoista. Ja niissä, kun olisi ollut niin mukava kiipeillä. Henkilökunta oli huolissaan pienten viikareiden turvallisuudesta, kun intoa löytyy järkeä enemmän. Nyt täytyy siis tyytyä kiipeilemään esimerkiksi pattereiden päällä.

Kuva Tuija Huuhtanen

Nykyään kissatkin ovat edistyksellisä teknologian käyttäjiä. Pojat ovat päässeet Miina-tädin kanssa pelaamaan kärpäspeliä. Kake tosin sai pelin sekaisin useita kertoja pelailun tiimellyksessä.

Kuva Tuija Huuhtanen

Pari viikkoa sitten pääsitte näkemään myös meidän tulevan kissan. Hän on jatkossa mukana postauksissa varmasti tavalla tai toisella. Enkä malta olla kertomatta vähän lisää hänestä nytkään.

Kuva Anni Jauhiainen

Tosin tähän väliin on pakko sanoa, että Annin ottama kuva Myystä on aivan mahtava. <3 Eikö olekin hurmaavan valloittava kissa!

Myy on siskonsa kanssa lähes 900 g painoinen ja veli lähentelee jo kiloa. Maitobaari on näillekin pienokaisille vielä mieluisa aina silloin, kun emo malttaa olla aloillaan. Emolla tosin on kevättä rinnassa ja tiedätte kyllä, mitä se kissojen kohdalla tarkoittaa. 😉

Kuva Pälvi Niemi

Täälläkin pienillä kissoilla on kova meno. Siinä joutuvat isommat väistämään alta pois, kun oikein vauhtiin päästään. Tällä viikolla pennut ovat alkaneet pitämään puoliaan herkkujen suhteen. Jos joku lähestyy herkkujen aikaan, niin murinan kanssa tunkeilija ajetaan pois. Saattaa siinä samalla tämä tunkeilija saada kuonoonsakin.

Kuva Anni Jauhiainen

Pate ja Kake ovat yhden viikon vanhempia, kuin Myy sisaruksineen. Olen moneen kertaan kiittänyt hyvää onnea, että meille on reilun kuukauden kuluttua tulossa tyttökorat. Pentuja ei ole tällä hetkellä oikein tarjolla ja ehdin jo varautua siihen, että Maire olisi saanut kaveriksi pikkuveljen. Meillä kävi siis ihan oikeasti todella hyvä tuuri, että Kattihovin kaikkia pentuja ei oltu varattu ja tilanne on nyt tämä, mikä on.

Jos hyvin käy, niin menemme pääsiäisen aikaan katsomaan jälleen kissoja. Jotain helpotustahan tähän pentukuumeeseen on välillä saatava, että malttaisi odottaa vielä huhtikuun viimeiselle viikolle.

Palaillaan!

Ansku <3

 

 

Kommentit

 • Jasu

  Voi apua, mitä söpöläisiä! <3

   0
  • Ansku

   Koratin pennut ovat niin ihania. Tai no kaikki kissanpennut ovat kyllä aika söpöjä.

    0
 • Reetta

  Eikä! Musta tuntuu, että kommentoin aina jotain kisujen söpöydestä, mutta onhan ne nyt aivan järjettömän kauniita ja suloisia. Näistä postauksista on ihana seurata pikkuisten kasvua ja kehitystä! 🙂

   0
 • Maria

  Kiva tää sun postaussarja pentujen kasvusta 🙂 Ja onnea uudesta perheenjäsenestä <3

   0
 • Minna Rajala

  Voi mitä kisuvauvoja! On varmasti jo aika malttamattomat tunnelmat, kun odottaa, milloin saa Myyn viedä kotiin! Ja voi ei nuo verhot… Meillä ei niinkään kiipeilty, mutta pitkät verhot on mahtavat piileskelyyn ja paineihin. Onkin täynnä reikiä alas asti olevat verhot 😀

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.