VALIKKO
27.2.2018 21:07

Stoori valokuvaushaaste maaliskuulle

Aiempina vuosina Stoorissa on ollut helmikuussa valokuvaushaaste. Vanhoja kuvia voit käydä katsomassa Instagramissa #stoorivalokuvaushaaste. Itse olen tykännyt haasteesta tosi paljon, koska se on saanut tarkastelemaan maailmaa uudesta näkökulmasta. Mutta kuten huomata saattaa, helmikuu oli ja lähes tulkoon jo meni, eikä valokuvaushaastetta ollut.

#iltapäivä

Päätin, että nyt on minun vuoroni pistää haaste liikkeelle. Ja koska kuun vaihde on juuri käsillä, niin sopiva hetki on koittanut. Kuukauden myöhässä aiemmista vuosista, mutta parempi myöhään, kun ei milloinkaan.

Stoori valokuvaushaasteen idea on yksinkertainen: yksi kuva per päivä alla olevan listan mukaisesta aiheesta. Kuvat voit jakaa Instagramissa tai Facebookissa. On vuosien varrella haasteeseen otettu osaa myös blogeissakin. Tärkeintä on muistaa käyttää tagia #stoorivalokuvaushaaste, jotta me muut löydämme kuvasi.

Ja hei, haaste on avoin ihan kaikille halukkaille.

#stoorivalokuvaushaaste maaliskuussa 2018

Toivoisin, että kävisit vinkkaamassa minulle osallistumisesta, jotta tiedän laittaa sinut seurantaan. Jos osallistut blogissasi tähän, niin lisää tuonne alas kommetteihin blogisi osoite. Näin minä ja muut halukkaat löydämme kuviesi äärelle.

#symmetria

Itse jaan kuvat päivittäin Instagramissa @anskun.lumikumpu ja yritän saada ainakin kerran viikossa koosteen myös Facebookin puolelle. Jos käytössäsi ei ole edellä mainittuja somekanavia, etkä halua niitä ottaa käyttöön nytkään, niin pistän omalta osaltani parhaat palat blogiin. Ajatuksena blogissa on lisäksi kertoa kuvien taustoista tarkemmin. Esimerkiksi kuvauspaikasta, inspiraatiosta tai jos eteen tulee erityisiä haasteita kuvan ottamiseen liittyen.

#kodikkuus

Minulla on ollut aiempina vuosina tapana ottaa kuva sinä samaisena päivänä, kun sen julkaisen. Samalla tavalla aion toimia tämän vuotisen haasteenkin kanssa. Joskus se tekee tästä erittäin mielenkiintoista lapsiperheen arjessa, mutta onnistuessaan se on hyvin palkitsevaa. Helpottaakseni hommaa vähän, kuvaan kännykällä, jotta kuvien jako onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Jos käytän muuta kameraa mainitsen siitä kuvan yhteydessä.

Itse voit toteuttaa julkaisun, kun sinulle sopii. Viikon kuvat kerrallaan, minun tavallani päivittäin tai ihan miten hyvältä tuntuu. Aivan mahtavaa olisi, jos kiireisen arjen keskellä ottaisit kuitenkin osaa haasteeseen.

#rutiini

Toivottavasti sain innostettua sinut mukaan kuvaamaan tai seuraamaan haastetta.

 

Ansku <3

 

p.s. Mitäs tykkäät tässä postauksessa olevista, viime vuotisen haasteen kuvista?

Kommentit

 • Nimetön Henna

  Kuulostaapa ihanalta haasteelta! 31 päivää ei ole liian lyhyt eikä liian pitkän aika 🙂 Pitää laittaa tuo hastag seurantaan!

   0
 • Rosa

  Jee! Piti osallistua tähän jo vuosi sitten, mutta.. Saa nähdä onnistuuko tänäkään vuonna 😀

   0
 • Reetta

  Tää on niin kiva haaste! Voisin yrittää ainakin joinakin päivinä postailla instagramin tarinaan kuvia, ja ainakin seurailen muiden osallistuneiden otoksia innoissani! 🙂

   0
 • Diiskuneiti

  Mun piti osallistua tähän viime vuonna, mutta jotenkin se sitten unohtui, mutta nyt osallistun ja innolla odotan kuvaamista. Kiitos haasteesta! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.