VALIKKO
3.4.2018 19:59

#stoorivalokuvaushaaste – Maaliskuu kuvina

Maaliskuu on vaihtunut huhtikuuhun ja jo perinteeksi muodostunut Stoorin valokuvaushaaste on saatu päätökseen. Hauskaa ja hetkittäin haasteellista oli taas kuvata. Kunnialla kuukaudesta kuitenkin selvittiin. Vai mitä mieltä olet?

Tässä olisi nyt kooste Instagramin seuraajieni suosikeista. Lopussa on myös muutama oma suosikkini, jotka ansaitsevat tulla esitellyksi tässä yhteydessä. Olkaapa hyvät!

Päivä 9. Onni

Rakkaat lapsukaiseni ihailivat auringonlaskua Gran Canarialla noin kuukausi aiemmin. Lasten lisäksi onnea tässä kuvastaa se, että ehdin juuri ennen matkaa tehdä molemmille heidän toivomat mekot.

Päivä 10. Yllätys

Meillä on tänä talvena nautittu raakasuklaakaakaosta. Vanhin lapsi yllätti jälleen minut tekemällä näitä herkkuja.

Päivä 20. Kevät

Kuva ei varmasti enempää selittelyjä kaipaa. Narsissit ja kevät, ne nyt vaan kuuluvat yhteen.

Päivä 25. Aika

Haastetta tehdessä ajatuksena oli kellojen siirto ja sitä myötä aika. Tänä päivänä oli kuitenkin aika käydä virpomassa ja siitä se ajatus sitten lähti.

Päivä 29. Pääsiäinen

Voi, minä rakastan mämmiä! Ja koska kyseessä on suuri pääsiäsherkkuni ansaitsi se myös tulla kuvatuksi. 

Päivä 31. Omakuva

Okei, tunnustetaan! Käytin hyväkseni ”söpö kissanpentu” -korttia tässä ja varmasti suurin osa tykkäyksistä tuli sen ansiosta. Mut hei, eiks kaikki keinot saa ottaa käyttöön viimeisen kuvan kohdalla. 😉 

 

Sitten olisi omia suosikkejani tämän vuoden kuvista:

Päivä 8. Nainen

Pääsin paneelikeskusteluun ihanien naisten kanssa ja Rosa otti keskustelun päätteksi meistä kuvan. Kuvassa mukana myös Jasmiina, Henna ja Sannakaija. Rakkaudella Henna on muuten ehdolla Inspiration Blog Awardsissa vuoden tulokkaaksi ja ehdit vielä käydä antamassa äänesi Hennalle.

Päivä 15. Symmetria

Meinasi iskeä paniikki! Olin kuvannut jo päivän aikana pari eri juttua, mutta ne eivät iskeneet ollenkaan. Ajattelin illalla juuri ennen nukkumaan menoa kuvata vielä A-lamppua ja siitä tulikin sitten yllättävän kiva kuva. Oli muuten vaikeaa pimeässä saada kännykällä kuva, mikä ei ollut ihan älyttömän heilahtanut. Tykkään kuitenkin lopputuloksesta. 

Päivä 17. Alhaalta ylös

Tässä kuvassa on meidän ylimpään kerrokseen menevien portaiden alaosa eli kellarin rappusten ”katto”. Ihailen tätä muotoa lähes päivittäin kellarikerrokseen mennessä ja välillä sivelen sitä rappusia kulkiessa. Edelleen muistan miten mielenkiintoista sitä oli rakennusvaiheessa maalata, kun tela kulki muotoja seuraillen. Yksinkertaista eleganssia ja samalla se on niin monimuotoinen.

 

Siinäpä olikin aikamoinen pläjäys kuvia yhdellä kertaa katsottavaksi. Lisää kuvia löytyy Instagramista, joten klikkaa #stoorivalokuvaushaaste. 

Mikä kuvistani oli sinun suosikki? Oliko se joku näistä vai kenties sellainen, mitä ei tässä esitelty?

 

Ihan superia huhtikuuta! Minä niin nautin kevään tulosta (kunhan se nyt kunnolla pääsee vauhtiin).

Ansku <3

 

 

Kommentit

 • Liisa

  Ihania kuvia <3 Mä olen ollut perinteisesti liian laiska osallistumaam tähän haasteeseen. Ehkä ensi vuonna…

   0
  • Ansku

   No, mut eihän se haittaa. Aina tarvitaan myös yleisöä kuville. 🙂

    0
 • Diiskuneiti

  Mä en kestä, mä niin putosin kelkasta jo alkukuussa ja sitten en vaan enään muistanut ottaa noita kuvia ja tuli ahdistus, kun oli monta päivää rästissä – ehkä ensi kerralla paremmin 😀 Sun kuvat olivat tosi kivoja ja varsinkin viimeinen kissakuva 😉

   0
  • Ansku

   Hah, huomasin! Sulla oli ihanan oivaltavia kuvia. Ja kiitti! En onnistunut olemaan ihan yhtä söpö, kun kissa.

    0
 • Reetta

  Ihania kuvia! <3 Ihana, että tartuit tähän haasteeseen, oli ilo katsella sun kuvia!

   0
 • Maria

  No mun suosikki on tuo kellarin rappusten katto. Pitkään mietin, että mitä siinä on, mutta en kyllä tajunnut. Upea kuva, ja upea varmasti luonnossakin 🙂

   0
  • Ansku

   Joo, se on vaikea hahmottaa, jos ei tiedä, mikä se on. 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.