VALIKKO
18.3.2017 11:14

5 KUVAA KODISTA

Mitään sisustukseen liittyvää postausta ei tänä vuonna olekkaan vielä tullut ja tästä meidän uudesta asunnosta lupailin kämppäpostausta jo viime vuoden puolella.
Sisustus ja järjestys on ehtinyt muuttua jo miljoona kertaa, mutta niin tyytyväinen en kuitenkaan vieläkään ole, että kokonaista kämppäpostausta olisin tehnyt.
Makkarissa nukutaan vieläkin pelkällä patjalla, sillä miellyttävää runkoa ei ole vielä valmistettu/hankittu. Uusi sohva on myös hankinnan alla, sillä tuo meidän torista löydetty sohva on nyt ollut jo sen 7 kuukautta ”väliaikaisena”.

makkaristasohvaltaolkkarinpeilikeittiöstämeikkipisteEiköhän pikkuhiljaa hyvä tule ja saadaan tästä omaa silmää miellyttävä asunto. Varsinkin, kun asutaan vuokralla toistaiseksi niin ei tän ihan täydellinen tarvitsekkaan olla.

Kommentit

 • Ihania kuvia ♥ Hui, tuo patjalla nukkuminen ei kuulosta kivalle 🙁 Toivottavasti pian löytyisi/valmistettaisiin teidän haaveisiin sopiva sänky :)¨

  ♥: Ane

   0
 • Maru

  Voi miten ihania yksityiskohtia! Saisipa omastakin kodista joskus sisustettua noin raikkaan näköisen 😀

   0
 • inka nitta

  Kiitos!<3 Siis patjahan on tosi mukava, kun ostettiin viisvyöhykejaettu semmoinen tossa viime syksynä, ainoastaan se runko johon se upotettaisiin tarvitaan, niin ei se oikeasti ole paha nukkua lattia tasossa, se on vaan rumaa! 😀

   0
 • inka nitta

  Voi kiitos Maru! Ja kyllä sitä varmasti joskus jotain raikkautta omaan asuntoon hankit! 🙂

   0
 • Riri

  ihania kuvia ja tosi kauniita yksityiskohtia sun kodista 🙂

   0
 • inka nitta

  Ihana kuulla Saga ja eiköhän kohta ala kotipostauksiakin sateleen <3

   0
 • Piia

  Onpas teillä kivan näköistä! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.