VALIKKO
10.8.2016 12:42

ALL BLACK

sheinmekko2sheinmekko3sheinmekko*Dress – Shein (link)

Heippa! Hyvää keskiviikkoa kaikille teille ihanille.
Teitä on viimeaikoina kyllä tullut hurjasti lisää ja en voisi onnellisempi olla! Pahoittelut kuitenkin siitä, että nyt viimeaikoina blogi on ehkä hieman hiljaisempi ja tylsempi ollut.
Mä oon vaan tehnyt niin paljon kaikkea! Nykyisen asunnon sähkösopparit, vakuutukset ja sun muut on irtisanottu ja uuteen on tehty uudet sopimukset.
 Uuteen on käyty ostelemassa jo niin sänkyä kuin astianpesukonettakin. Kauhee sisustusintoilukin päällä. Tuijottelen jatkuvasti Ikean sivustoja ja suunnittelen pohjapiirrustuksen ja valokuvien mukaan mitä laitan mihinkin. Vähänväliä huomaan olevani myös nenä kiinni luurin näytössä kun siellä on auki Elloksen tai H&M sisustus ostastot. No ihan kohta mä pääsen, ei enään tarvi kärsimättömänä odottaa kauaa.

Tälleen aiheesta poiketen toi Sheinin mekko on ihan älyttömän hyvää materiaalia ja pakkoa sanoa, että nyt täytyy nostaa mekolle peukut pystyyn.

*Mekko saatu Sheiniltä yhteistyön kautta.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.