VALIKKO
17.10.2018 12:19

ASU NEULEMEKOSSA + TYÖKUULUMISIA

viikonlopun positiiviset neulemekossa
neulemekko viikonlopun positiiviset

 Koko maanantai ja tiistai tuli vietettyä Pk-seudulla ja sen takia hieman hiljaista ollut somen puolella. Palasin eilen illalla takaisin Tampereelle ja iltapala, hyvä telkkariohjelma sekä uni kuulosti paremmalta kuin koneen avaaminen ja kuvien käsittely. Kahden päivän koulutusreissu Vantaalla oli kyllä melko raskas, mutta nyt ollaan taas blogin parissa ja huomenna suuntaankin rakentamaan meidän myymälää Ideaparkkiin.viikonlopun positiiviset + asu neulemekossa
neulemekossa noisy may
Blogin puolella voi olla hieman hiljaisempaa pari viikkoa, vaikka motivaatiota ja aiheita olisi muille jakaa. Uusi työnkuva ja myymälän avaus vain tosissaan hieman vähentää mun viikottaista aikaa koneella, sillä esimerkiksi ensiviikolla tiedossa kuusipäiväinen työviikko ja rutkasti ylityötunteja. Yritän kuitenkin parhaani mukaan luonnostella blogipostauksia ensiviikolle viikonlopun aikana. Harmittaa vain, kun muutama suunnittelemani Halloween postaus nyt valitettavasti jäi toteuttamatta.
positiiviset neulemekossa
neulemekko noisy may

neulemekko – Noisy May **[tästä] / sukkahousut – VERO MODA / tennarit – Nike **[tästä]

Tässä neulemekossa olenkin viihtynyt monia kertoja tänä syksynä. Koko asukokonaisuus on super rento ja mun tyylinen. Ihanaa, kun oli vielä muutaman päivän super lämmintä, että pelkässä neulemekossa ja nahkatakissa selvisi. Millainen on ollut sun viimepäivien asukokonaisuus?

**Affiliate-linkki


Näistä saatat myös pitää:

MITEN MENEE? – PIENI LIFE UPDATE

PALJETTINEULEESSA – LÄMMIN SYYSASU

SYYSMUOTIA JA BLOGI-ILTAA – PAZ RATINA

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.