VALIKKO
4.5.2014 22:02

back for business

Hellurei pitkästä aikaa. Nyt tuli semmonen tunne, että pakko palata blogin pariin. Mulla on suoraansanottuna tällähetkellä menossa yks vaikeimmista ajoista mun elämässä, joka on siis se syy siihen etten oo postaillu. Mun tutut ja varmaan tän blogin lukijatkin on huomannu sen, et oon oikeesti tosi allapäin, mutta tää on tärkee harrastus ja tarviin sellasia ruutiini asioita, että pystyn kerätä itteni. En oikeen tiiä kuinka paljon kehtaan tai viittin kertoo tänne, mutta halusin kertoo kaikille lukijoille jotka mua on kaivannu, että sen takia siis postailu vähentyny älyttömästi mut nyt mä aion palata!
Mulla on superpaljon puhelimessa kuvia mun muutaman viikon touhuista ja aattelin nyt alottaa niillä ja kertoo vähän laajemmin kuulumisia.
Työpöytä-005
Oon ehkä kreisibailannu liikaa. Kakkoskuvasta sen verran, että aika kun olin vielä happyhappy. Oli muutama lämpimäki päivä ja kävin kavereittenkaa kahvilla ja uskallauduttiin ihan terassille asti. Tossa pääsiäislomalla käytiin Vilin kanssa mun iskällä Lahdessa, ideaha lähti kun se halus lähtee uudella Mersullaa jonnekki pidemmälle.

Työpöytä-006
Pitkänäperjantaina juhlittiin Janitan 18vee synttäreitä ja se nimenomaan oli pitkä… Ollaan Veeran kanssa ruvettu kiertää sillontällön eri kahviloita, koska perus Waynes ja Coffee house kyllästyttää. Oisko Tamperelaisilla lukijoilla jotai hyviä idiksii, että missä kannattais käydä ja mitä kannattaa ottaa? Alarivin kuvista ny en osaa mitään ihmeellistä sanoo. Koulussa päivittäin suurinpiirtei naturaalina ja sit noita päivittäisii selfieitä ennenku lähen pihalle. 😀

Työpöytä-007
Ja sit ah viimeviikonloppu ja tää viikko. Ollu kauheesti helpompaa, kun mulla on aivan ihania ystäviä jotka kokoajan keksii mulle tekemistä. Viime viikonloppuna oli siis Hotrod tossa Tampereen messukeskuksessa. Joo liput makso ihan älyttömästi, koska meitä ei niinkään ne amerikanautot kiinnostanu vaan kierreltiin vaa tuning puolta, joka seki oli aika laimee tänä vuonna. Oltiin minä, Ninni, Vili ja pari muuta kaveria siellä siis kiertelemässä ja illalla jatkettiin kaikki yhdessä viihteelle.

Sit keskiviikkona oli Vapun aattokin, jota juhlistettiin Janitan ja Julian kanssa ensin mun luona, josta käveltiin sitten koskenrantaan ihmísten kanssa jutulle. Oli vaan niiin kauheen kylmä niin ei siellä kun pari tuntii viihdytty, kun sit soitin mun ystävälle, että Jetta tulille ja menoks.

Tää viikonloppu menikin sitten jossain ihan muualla kun Tampereella. Ensin lähettiin torstaina hetken mielijohteesta Tiiriön abc:lle ja perjantaina löydettiin ittemme Jyväskylän keskustasta ajelemassa. Teki kyllä hyvää olla pois hetkeks Tampereelta. Tänään sit lähin Street Racingin porukan kanssa Pesämäelle, Honkajoelle aamusta 6.30, koska Krisulla oli ensimmäiset drifting kisat siellä. Hyvin mielin sit lähettiin sieltä iltapäivällä pois, kun Krisu sijottu oman luokkansa toiseks. Tajusin myös tässä nyt, että kuuden tunnin päästä oon valvonu sen 48 tuntia, joten mun on aika varmaan pikkuhiljaa tässä mennä nukkumaan. Palaillaan uuden postauksen merkeissä toivottavasti mahdollisimman pian!

Kommentit

 • veera

  Keskustorilla oleva espresso bar ja sieltä cappuccino! Myös kahvila valo on jees ja tuomiokirkonkadulla oleva tampereen paahtimon toinen kahvila.

   0
 • Anonyymi

  Asuntopostausta kehiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   0
 • inka

  kiitoksia vain, täytyykin käydä tsekkaamassa! 🙂

   0
 • inka

  ehkä siinä kohtaa, kun saan tänne tauluja seinälle, toisen maton ja muuta sisustuskrääsää.. tää on meinaa tällähetkellä tosi tylsä eikä oikeen oo mitää esiteltävää 🙁

   0
 • Anonyymi

  kahvila valo on valitettavasti sulkenut ovensa

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.