VALIKKO
8.2.2016 16:55

Back to basics look

Jokaiselle naiselle on varmasti se tuttua, että joskus ei vaan meinaa löytää mitään miellyttävää vaatekaapista tai ne vaatteet mitkä haluaa päälle ei sovi keskenään yhteen tai on esimerkiksi liian juhlavia. Kuulostaako tutulta?
Ellokselle on saapunut Back to basics – mallisto(addlink), jossa on kivannäköisiä arkivaatteita, joita yhdistelemällä saa todella tyylikkään näköisiä arkityylejä. Mä selailin kyseistä mallistoa ja kokosin kollaasiin mun näköisen arkivaatetyylin.
Blogi3-001Tumma, hieman paksummilla raidoilla oleva paita on ihan mun tyyliä, johon yhdistettynä mustat tiukat farkut, tennarit ja asusteena vaikkapa vaaleanruskea tekonahkavyö. Mun mielestä tämän näköinen asu toimii melkeinpä missä vain tilanteessa. Koulussa, töissä ja esimerkiksi shoppailemassa. Noi tennarit on kyllä niin hyvännäköiset ja toi kuvio on upeen näkönen, että mun on varmaan pakko tilata noi nyt, hah! 
Miltä sun basic look näyttää?

Kommentit

  • Anonyymi

    Arkityylini voisi näyttää melkeinpä samalta kuin sinunkin, mutta paidan tilalla mielummin esimerkiksi ohut neule

     0
  • inka

    Hei kiva, että oli samantyylinen kun mitä sun asu vois näyttää! Ite voisin kans yhdistää jonkun kivan neuleen kanssa. 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.