VALIKKO
19.8.2013 16:42

bad day

DSC_6536DSC_6568DSC_6612ööö211-001ööö211
Tänään on ollu niin huono päivä. Aamusta asti ollu ihan järkyttävä vitutus, eikä siihen ollu sillon ees oikeestaan syytä. Mulla oli tosi vaikee päästä tänään sängystä ylös ja aamunen vesisade oli kans ihan kauhee. Eka valinnais kuviksen tunti oli kyllä iha jees, mutta se ope on vähän outo. Vartin yli kakstoista mulla olis pitäny olla valinnaisliikkaa, mutta se opettaja ei ilmestyny paikalle, joten noh tunnit siis oli peruttu. Ekaa kertaa elämässäni oisin toivonu, että se ope olis saapunu paikalle, koska oon kulkenu nyt Tupen kyydissä kouluun ja pois, enkä siks oo ladannu mun bussikorttia, joten jouduin jokatapauksessa olla koululla siihen neljään asti, et Tupe pääs. Onneks Ninni ja Lotta oli kuitenki mun kanssa völjyymässä johonkin kahteen ja tauoilla näin sit muitaki, nii en ihan yksin ollu. Mulla tuli myös yhessä kohtaa ihan järkyttävä nälkä + mun puhelimesta loppu akku nii en ees sitä voinu räplätä. Että tällänen koulupäivä mulla…

Kaimä nyt meen vetäseen pienet päikkärit ja illalla jos jaksais raahautua hölkkäämään tai tehä ees pientä lihaskuntoo tai jotain.

Ootte muuten ollu taas kauheen hiljasia, kommentit ois meinaa tosi jees! Mullon myös inspis vähän kadoksissa, joten voisitte heittää mua parilla postausidealla. Jajaja edelleenkin muistakaa kysellä tohon kysymyspostaukseen(klik) niitä kysymyksiä, että pääsen senkin jos toteuttamaan. :3 Hyvää viikkoo teille!

Kommentit

 • riikkajohanna

  itelläki tuntunu et koko päivä menny pielee eikä mikää onnistu!
  ois kiva just joku my day-postaus tai sit kuvapostaus 🙂

   0
 • Anonyymi

  en yhtää tiiä kui kaua toi banneri tossa on ollu, mut huomasin sen nyt vasta, hihi ihana !!:3

   0
 • inka

  Tälläset päivät on niin ärsyttäviä! Joo kuvapostaus pitkin tehä, mutta en sitten jaksanukkaan!:D

   0
 • inka

  Onhan se jonkun viikon tai vähän yli ollut jo, kiitos! 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.