VALIKKO
27.4.2016 16:28

BID 2016

_MG_9520_MG_95285-002Viime lauantai tuli vietettyä Helsingin Kattilahallissa Indiedaysin ja Blogirinki median järjestämässä Bloggers inspiration dayssä monen muun bloggaajan kanssa. Tämä oli mun ensimmäinen kerta tapahtumassa ja voin sanoa, että odotukseni ylittyivät huimasti ja haluan ehdottomasti lähteä ensikerrallakin mukaan!
IMG_1742_MG_9534_MG_9567Päivä alkoi mun ja Emman bussimatkalla Helsinkiin. Ennen tapahtumapaikalle saapumista otettiin asukuvat jotka julkaisen täällä myöhemmin. Paikanpäällä treffattiin ihanat Jenna, Nani ja Patricia, joiden kanssa blogipäivä menikin höpötellen, juomista nauttien, kuvaillen ja eri yhteistyökumppaneiden pisteiden kiertelyssä. Näistä mielenkiintoisimpia olivat mielestäni mm. Asus ja Nutisal.
5-003_MG_9517IMG_1740Päivä oli kaikinpuolin todella onnistunut! Hieman jäi harmittamaan, kun iltatapahtumaan en päässyt ja muutamien kanssa jäi jutustelut todella lyhyiksi. Myös yhteistyökumppaneiden pisteitä jäi kiertämättä, kun jäin niin monen bloggaajan kanssa suustani kiinni useiksi minuuteiksi.

Kommentit

 • Jeannays

  Huikeet nää kuvat! 🙂 Oli kyllä mahtava päivä<3

   0
 • Linda Sofia

  Ihanan kuuloinen päivä ja hitto että harmittaa, kun jätin tämän välistä! :DD Olen kuolannut noita Olympuksen kameralaukkuja monista blogeista ja nyt kuolaan vielä enemmän, tuon sun kuvan jälkeen. Voisin niin kuvitella tuollaisen nuden kiikkumassa olalla 😉

   0
 • ☆Saga☆

  Yhyy ois ollu ihan mahtia hengailla yhessä kerrankin kun olis ollu mahis ; _ ; Noh ehk ensi tapahtumassa sitten! 🙂

   0
 • inka

  Ei hitsit ois kyllä ollu huippuu nähä sut! Noi kyllä on ihan mahottoman söpöjä ja nättejä kameralaukkuja!<3

   0
 • inka

  Jep ja pitää suunnitella näkemista ilman tota tapahtumaaki<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.