VALIKKO
17.5.2015 18:32

Black & brown

IMG_4283IMG_4312 Ihanaa sunnuntaita kaikille.
Viikonloppu on ollut rankka ja älyttömän ressaava. Kokoajan on pitänyt olla menossa joka puolelle ja tehdä paljon asioita sekä olla skarppina. Aikaiset herätykset viikonloppuna ja se, että valvoo yöllä myöhään, kun ei malta mennä nukkumaan eivät sovi yhteen. Vielä huominen missi juttuja putkeen ja sen jälkeen saa huilia tiistain ja keskiviikon, tosin silloin olenkin koulussa.
IMG_4124IMG_4151 Siirrytään kuitenkin nyt missi postauksista välissä ihan mun normaaleihin asukuviin. Mutta älkää huoliko, kiertueen muista päivistä on kyllä tulossa tottakai omat postaukset blogiin.

Mulle on nykyään paljon luontevampaa olla kameran edessä ja oon uskaltanut kokeilla erilaisia juttuja. Jotenkin nyt on tämä kilpailu antanut mulle rohkeutta siirtyä mukavuusalueeltani pois ja se on ihan hyvä juttu. Nämäkin kaikki kuvat on erilaisia, mutta toimii!
IMG_4301lalalal Jersey – GT, T-shirt – H&M, Pants – H&M, Shoes – Spiritstore, Bag – Pertti Palmroth

Asuna toimi musta-ruskea kokonaisuus mikä omaan silmään näytti erittäin hyvältä; yksinkertainen, mutta tyylikäs. Villatakki on melko uusi ja on ollut todella kovassa käytössä. 

Kiitos Veera kuvista!  

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.