VALIKKO
14.6.2015 22:34

black & white maxi

IMG_5760IMG_5791 Masentanut koko päivän toi ilma. Eilen hilluin vielä shortseissa ja t-paidassa ulkona ja tänään lämpötila tippui kymmenellä asteella ja taivaalta tullut koko päivän vettä. Tulispa ne kesähelteet jo pysyvästi. Tän sadepäivän oon kuluttanut vain katsoessa Supernaturalia ja muokkaillut kuvia ja tehnyt muita blogijuttuja. En tiedä mikä tässä kirjottamisessa nykyään on, kun tuntuu, että joka kerta vähän tökkii.
Asukuvat-001IMG_5810
Mulla meni viikonloppu promohommissa kaupungilla. Onneks kelit suosi mua kerrankin, kun ulkona oli pakko olla. Mä siis promoan nykyään Tampereen Miamin Red X Cup bileitä. Kyseiset bileet on joka tiistai siis Miamissa ja mut bongaa paikanpäältä. Sinne siis morjesteleen joka tiistai!

Mä oon tehnyt vaikka mitä muutakin, vaikka tuntuu siltä, etten ois oikeesti tehnyt mitään. Mä voisin kyllä tehdä sellasen ”viimeaikoina” postauksen tässä seuraavaksi. Oon myös alottanut tekemään sitä lupaamaani postausta mun ammatista. Tää kyllä tuntuu hyvältä, kun kerrankin on oikeesti paljon postattavaa, sillä multa löytyy pari asuakin vielä.
IMG_5657AsukuvatTämä asu kuvattiin vissiinkin noin viikko sitten Aleksanterin palatsilla. Tosi nätti paikka ja ehdottomasti haluan vielä myöhemminkin tässä kesällä sinne kuvaamaan. Tykkään näistä kuvista myös ihan älyttömästi. Ehkä se on toi mun mekko. Mä ennen kiersin maksimekot ihan älyttömän kaukaa, mutta nyt haluaisin niitä roppakaupalla lisää! Ne sopiikin mulle, enkä mä näytäkkään niin lyhyeltä mitä luulin. 

Kommentit

 • Kata

  Ääk mikä maximekko! Tuon voisin kotiuttaa itellekin, ihana:)

   0
 • Anonyymi

  Ihana mekko! Onko mistä ostettu?

   0
 • Jasmina

  Wau, tosi hyvältä näyttää sinun päällä! <3 Maximekot on upeita 🙂 Se on aina mukava tunne kun on paljon postausaiheita. Itsellänikin oli kunnon inspiraatio tässä ja tuntui että olisi vaikka mitä postailtavaa, eikä kerkeä kaikkea tekemään 😀 Kirjoittelehan viimeaikojen tekemisiä ja ammatistasi, kuulostaa mielenkiintoiselta !

   0
 • Anonyymi

  Mua kiinnostais hirveesti se postaus sun koulusta ja siitä, minkälaista oli olla tyttönä autoalalla. Ite oon syksyllä menossa ja jännittää kyllä aika mukavasti jo nyt 😀

   0
 • inka

  Kiitoskiitos! Oispa mullaki enemmän kuin tuo yks. Maksit on niin ihania♥

   0
 • inka

  Kiitti ihana Jasmina!♥ Joo niin on, mutta juuri se on huono, kun tuntuu ettei kaikkea vaan millään kerkiä tekemään, hah! 😀

   0
 • inka

  Kyllä on ehdottomasti tulossa, kun sen haluan toteuttaakkin. Se on varmaan vaan tosi pitkä postaus niin mietin vain, että pitäsköhän se tehä kahdessa osassa, hmm.

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.