VALIKKO
29.8.2018 08:38

BLOCKFEST 2018

blockfest 18
Blockfest 2018
Blockfest 2018 järjestettiin melkein kaksi viikkoa sitten. Myös mä olin ostanut rannekkeen kaupunkifestareille, niin kuin lähes joka vuosi. Viime vuonna bailattiin vaan yksi päivä, mutta tällä kertaa oltiin koko festareiden ajan eli kaksi päivää.
Blockfest 2018
Blockfest 2018
Blockfestit on itselle sellaiset ”pakkofestarit”, että jos ei muualle niin ainakin tänne! Ne on myös niin helpot, kun kuitenkin omassa kotikaupungissa järjestetään Tampereella. Säästää hyvin majoituksissa sekä ruuissa, kun kotiin voi tehdä lounaan.
Blockfest 2018
Blockfest 2018
Mun Blockfest porukkaan kuului ystäväni Viivi, hänen miesystävänsä ja mun avomies. Oltiin molempina päivinä sisällä neljän pintaan ja lähdettiin puolenyön aikoihin takaisin kotiin. Sunnuntaina painoinkin sitten aika kova väsymys kahden päivän valvomisesta ja bailaamisesta!
Blockfest 2018
Blockfest 2018
Etukäteen festareiden artisteista odotin eniten totta kai Pyhimystä ja Mikko ei pettänyt tälläkään kertaa! Cheek oli myös sellainen jota odotin paljon, sillä tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin hänet livenä ja pakkohan se oli jäädä kerrankin kuuntelemaan, kun nyt on Cheekin tarina loppu. Ja siis no olihan se Jare hyvä!
Blockfest 2018
Blockfest 2018
Kiitos Blockfest 2018, ens vuonna taas nähdään! Myöhemmin tällä viikolla vielä tulossa toinen hieman erilaisempi postaus liittyen Blockfesteihin ja etenkin huomioihin kaupunkifestareilla.


Näistä saatat myös pitää:

TAMPEREEN FINNKINON UUSI SCAPE-SALI

INSPIRATION BLOG AWARDS 2018 GAALA-ASU

PYHIMYKSEN KEIKALLA IHAN FANITYTTÖNÄ

Kommentit

 • Nimetön sofia

  Ois kyllä joskus hauska päästä käymään tuolla blockeilla 🙂 Näyttää niin kivalta!

   0
 • Reetta

  Mä olin liian myöhään liikenteessä lippujen ostamisen suhteen, joten jäi blockit väliin. Onneksi Pyhimys ja Papru oli myös Flow-festivaaleilla ni en missannu niitä täysin. Ainut joka jäi vähäsen harmittaa oli Post Malone.
  Näyttää siltä, että teillä oli hauskaa! 🙂 Ehkä ens vuonna muistan itse ostaa liput ajoissa 😀

   0
  • Inka Monola

   Mä itse ostin liput jo toukokuussa ja silloinkin oli jo esim. Vipit myyty loppuun! 😀 Me lähdettiin perjantaina puolessa välissä Post Malonen keikkaa, koska se ei vaan itselle uponnut, odotin ehkä liikaa. 😀

    0
 • Hei onpa kiva tuo sun asu, varsinkin tuo kukkaneule! Mistä mahtaa olla? 🙂 Mä tykkään just kaikista kukkakuoseista!

   0
  • Inka Monola

   Hei ihana kuulla, kiitos! Kuosillinen kimono on Pieces merkkinen ja ostettu VERO MODA myymälästä 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.