VALIKKO
4.8.2014 07:30

Blockfest2014

blockfestblockfest-001
Heipsu! Viimeviikonloppuna oli siis Blockfestit ja mun tapojen mukaan kyllähän mä olin myös meiningeissä mukana. Tosin tänävuonna olin vaan perjantai päivänä, koska seuraavana päivänä serkkuni häät.

Blockit on mulle sellaset festarit mitä mä odotan aina koko vuoden. Perjantai aamuna oli järkyttävä vaatekriisi ja kaikkien mekkojen ja shortsejen jälkeen päätyi päälle mun korkeavyötäröiset persikkashortsit, sekä lyhyempi musta t-paita.

Mä siis alunperin menin tonne sisälle Janitan kanssa ja me törmättiin tuttuihin ja hengailtiin vähän kenen kanssa sattuu. Me saavuttiin paikanpäälle joskus puoli kuus ja ehdittiin kuunteleen Laineen Kasperia vielä hetki ja kuudeksi siirryttiin isolle lavalle, kun mun lemppari alotti. Kridlokk on mun rakkauteni ja oli parasta nähä tänäkin vuonna uusiks.
blockfest-004kuva 1(11)kuva 3(10)

Kuinka moni teistä muuten oli Blockeilla ja mitä mieltä te ootte mun lemppareista eli kc/md mafiasta ja etenkin Kridlokista? Ja mikä teiän lemppari on?
kuva 1(12)blockfest-003kuva 2(12)
Safkasin ekaa kertaa Blockeilla ja oli kyllä hyvää ruokaa! Nähtiin isolla lavalla suht läheltä myös Asa ja oli kyllä pettymys… Mä en viimevuonna Asaa livenä ehtiny näkemään, koska esiinty niin aikasin ja tänä vuonna oikein odotin sitä. Ei olis kyllä pitäny oottaa, mun mielestä meinaan aika surkee livenä.
blockfest-006blockfest-002blockfest-005
Me oltiin ihan loppuun asti Janitan kanssa ja lopuks lähettiin vielä baarissa käymään. Tosin mä menin vaan nopeesti käymään, koska Joni oli kotona oottamassa mua.

Mulla oli ihan huippu perjantai Blockeilla ja ensvuonna uusiks, tosin mä ja Janita hommataan ensvuodeks Vipit.;D

Kommentit

 • Iida

  kc/md mafia oli kova ! aivan loistokas

   0
 • Emma Komulainen

  Tällaisia postauksia on aina yhtä kiva lukea! :–) Ehdotonta plussaa siitä, että laitoit paljon kuvia. Itsellä ei tälläkään kertaa tullut lähdettyä, vaikka olisi ollut ihan näkemisen arvoiset artistit tänä(kin) vuonna!

  http://shiftingthegear.blogspot.fi

   0
 • inka

  Nojep ja näin sut yhessä kohtaa, mut sulla oli vissiin kauhee kiire johonki etkä kuullu ku huusin sua 😀

   0
 • inka

  Voi kiva kuulla! Ja jep, Blockeilla on kyllä joka vuosi näkemisen arvosia artisteja!

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.