VALIKKO
29.4.2016 12:52

BLOGGERS INSPIRATION DAY OUTFIT

_MG_9435_MG_95105_MG_9467_MG_9472
Pics by Emma
Porukalla varmaan alkaa pikkuhiljaa mennä hermo näihin BID kuviin, mutta täältä vielä pesee sen päivän asu!
Omaan silmää miellyttävä asu. Alkuun tuo viininpunainen jakkujuttu vähän kammoksutti mun hiuksien takia, mutta päätin etten anna mun tukan värin häiritä mun pukeutumista. 
En kuitenkaan ole sellainen, että tahdon pukeutua pelkkään mustaan, valkoiseen, harmaaseen tai beigeen. 
Onko mielipiteitä mun asusta?

Kommentit

 • inka

  Kiitoksia! Noi letit oli kyllä ihanat<3

   0
 • Linda Sofia

  Muistan kanssa kun mulla oli punaiset hiukset ja ne oikeasti rajoitti sitä pukeutumista ( ainakin mun päässä), vaikka olisikin aivan ihanat ja tykkäsin niistä aivan liikaa<3 Mutta hei, hyvin sulle sopii tuo viininpunainen jakkujuttu eikä hiukset yhtään "häiritse " menoa, ymmärrät varmaan mitä meinaan :)) Ps. Mä olen just sellainen, että käytän vaan mustaa, valkoista, harmaata ja beigea ! Mut nyt oon alkanut villiksi ja jopa innostunut vaaleasta farkusta ja erilaisista vihreistä hahah :'DD Ei vaan, jotenkin sitä talvella jämähti aina niihin tuttuihin ja turvallisiin väreihin, onneksi talvi on nyt takana!

   0
 • inka

  Kyllähän nää rajottaa, vaikka kuinka koitan itselleni sanoa, että ihan sama. Joo kyllähän noikin niihin mun pääväreihin kuuluu, haha. Niitten lisäks tykkään käyttää vaan tummanvihreää/armynvihreää, viininpunaista ja ruskean erisävyjä niin ja tummansinistä! Että loppujenlopuksi noikin on sellaisia värejä minkä kanssa toi tukka ei niin pahasti häiritse onneksi.
  Onneks talvi on nyt vihdoin joo mennyttä!<3

   0
 • Anonyymi

  Tosi kiva asu! Mun mielestä tukka ei kyllä riitele ollenkaan asun kanssa, sopii tosi hyvin! 🙂

   0
 • inka

  Oi ihanaa, että ootte tota mieltä<3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.