VALIKKO
10.10.2016 19:36

BOMBER & LEATHER PANTS

sheinbombersheinbomber3 
Kivaa sunnuntaita kaikille! Miten teidän viikonloppu sujui? Me käytiin Veskun kanssa syömässä perjantaina Pancho Villassa mun keskiviikkona olleiden nimipäivien kunniaksi. Lauantaina käytiin uusimassa mun kuvauskalusto,josta myöhemmin lisää ja illasta juhlittiin ystävän 22-vuotis synttäreitä. Sunnuntai meni aikalailla kotona. Tosin mun isoveli tuli hakemaan myös synttärilahjansa meiltä samalla kun kävi katsastamassa tämän meidän uuden asunnon. Tulipa aikamoinen liibalaaba teksti heti tämän postauksen alkuun, hah.
  sheinbomber2sheinbomber4*BOMBER – SHEIN(LINK)

Tämän postauksen asukuvat on napattu torstaina ja tykästyin kyllä. Tosin tuo bomberi on niin ohut, että menee enemmänkin sisätakkina tai viileinä kesäiltoina. Päälle pääsi tuolloin ensimmäisen kerran Vilan nahkaleggarit, jotka ostin parilla kympillä jo ainakin kuukausi sitten. Niket on taas ollut älyttömän kovassa käytössä, mutta alkaa jo olla niin kylmä, että hieman vuorta sisältävät syysnilkkurit taitavat pikkuhiljaa löytää paikkansa mun jaloissa.

*Tuote saatu blogin kautta.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.