VALIKKO
28.5.2016 11:06

CAMEL CARDIGAN

6-004Oikein ihanaa lauantaita!
Käytiin Jennan kanssa reilu viikko sitten kuvailemassa mun asunnon läheisyydessä. Täällä ois järjettömän hyviä lenkkimaastoja joka suuntaan, mutta mun pitäis hankkia uudet ja oikeasti kunnon lenkkarit.
Mutta tosiaan tuohon asuun. Päällä taas tosi basic kokonaisuutta, mutta mun silmään tosi miellyttävä. Toi kameli neuletakki pysyy suosikkina kyllä kesästä toiseen ja se alkaakin olla jo hieman käytetyn näköinen, hah. Millään en siitä kuitenkaan haluaisi luopua, onse niin kiva!
Ressiä taas ilmenee joka asiasta. Eniten ehkä, kun meidän bemari vuotaa taas öljyä? Siis kahdessa kuukaudessa ilmennyt kolme eri vuoto kohtaa ja jos tää on se mitä me nyt pelätään niin huolto tulee maksaa tonnin. Uuteen autoon, kun ei viittitä ite tehdä mitään isompia remppoja, että se säilyttää arvonsa, kun ei tuo meillä enään vissiin kauheen kauaa ole. Itsellä tosin alkanut epäilyt heräämään huoltamon kanssa, että mitä jos siellä nyt sattuu olemaan joku bemari vihaaja, kun eihän tuo nyt normaalia ole ja koskaan en mun koulun aikana tälläiseen tapaukseen törmännyt, enkä kyllä mistään foruumeiltakaan ole lukenut. Mä kuitenkin aktiivisesti noita bemari palstoja tykkään seurata. Ja se niistä autojutuista.
Nyt aloitan pikasiivouksen sekä ruuanlaiton ja illalla nautitaan taas poikaystävän seurasta, kunhan hän nyt pääsisi pois veneen kanssa hääräämisestä. Pitäkäähän mukava viikonloppu!

_MG_0286_MG_0252_MG_0267

Kommentit

 • emmavilhelmiina

  Hyvännäkönen asu jälleen!❤ Varsinkin noiden sun punaisten hiusten kanssa sopii tosi hyvin toi kamelin värinen neuletakki:)

   0
 • Saijis

  Oi onpas kivannäköinen asu 🙂 Tuo väri sopii sulle niin hyvin <3!

   0
 • Linda Sofia

  Toivottavasti teidän autossa ei ole sitä mitä pelkäätte, tulee muuten aika kallis paukku! :/ Meillä on kanssa bemari, siitä ei öljyä vuoda, mutta luistonesto lopetti toiminnan ja välillä sitten taas toimii plus mittaristo on välillä kuin joulukuusi.. Tutut autokorjaajat sanoo, että onneksi on uudet bemarit, audit ja mersut- niillä pysyy korjaamot pystyssä :DD Ps. Ihania kuvia ja tämä asu <3

   0
 • inka

  Niimpä, täytyy vaan toivoa parasta. Merkkiuskollisia kun molemmat vaan ollaan ja bemareista ei oo luopuminen, vaikka sellanen yleensä kalliiks tuleekin, oli sitten vanha tai uus, hah.
  Kiitos Linda<3

   0
 • ☆Saga☆

  Iiihana asu kaiken kaikkiaan! <3 Ja tosiaan wau noi sun hiukset, aika herkku väri 🙂

   0
 • Milla Kantonen

  Ihania kuvia ja kiva asu, noi vaatteet voisin vetästä itekin päälleni! 🙂 Toi neuletakki on tosi kiva ja ihana väri, mä tykkään paljon tollasista polvipituisista neuleista ja takeista muutenkin <3

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.